Лорина Камбурова и Любен Дилов-син, които могат и мразят

Разравяме се в най-популярните търсения, свързани с Лорина и Дилов, в Интернет, за да разберем какви са те, какво могат и мразят

  • 25.03.2019
  • от редакторите

Любен Дилов и Лорина Камбурова са две имена, които със сигурност са ти познати. Разбира се, в случая с Дилов шансът да имаш асоциация с името е двоен, защото дори по някаква причина да не се сетиш за сина, винаги можеш да се „опреш“ мисловно на бащата. Какво знаеш обаче за двамата персонажи, които тази година поканихме за водещи на Go Food&Drink Awards? Вероятно познаваш Дилов-син от текстовете му (разказите в „Лятото с тъжните курви“ са ни любими – бел.авт.) , а Лорина – от екрана или сцената (обичаме не само да я гледаме, но и да я слушаме – бел.авт.). Чудил ли си се обаче дали Лорина Камбурова може да гали алигатор (wtf?!) и дали Любен Дилов има песен? Дори ти да не си, хората от ИнтернеДа са се и са търсили тези и още куп други подробности в уеб пространството. В следващото интервю Лорина и Любен коментират и отговарят именно на най-популярните търсения за себе си в „Търсачката“.

Кога Лорина Камбурова е била гола?
Лорина: В една сцена във „Връзки“ , когато  трябваше да снимам само… по книга.
Дилов: Коя книга?

Л: „Пинокио“. В общи линии беше доста еротично… но в театъра не съм била гола.

Любен Дилов-син, а баща?
Д: Аз съм баща на много деца, няма да казвам колко, защото това винаги е предмет на спорове, а наближава онзи момент, в който ще трябва да делят и ще въведем още повече напрежение в ситуацията… А освен това имам знаменит баща, за който мога да говоря до сутринта. Той пък имаше още по-знаменит баща и изобщо - бащите при нас са на почит.

Може ли Лорина Камбурова да чисти Бълария?
Л: Мога! Къщата може и да не мога да си изчистя, но България ще я изчистя!

Д: Ами, то това е проблемът. Всички се опитват да изчистят България, ама къщите си не могат да изчистят. Виж, ако започнат от къщите, може би нещата ще се получат…

Може ли Любен Дилов-син да плува?
Д:  Да, мога да плувам. Плувам от малък. А даже и плавам – има разлика между плуване и плаване, сериозна. Обичам да го правя, макар че за да си добър водолаз, не е необходимо да си добър плувец, даже напротив – понякога помага да не можеш да плуваш, защото плуването създава навици, които пречат под водата. Но, да, мога да плувам.
Л:  Добре. Това беше един много дълъг отговор на един много кратък въпрос.

Мрази ли Лорина Камбурова да я свалят?
Л: Ами, вече да.
Д: Защо?
Л: Защото вече съм сериозна жена със сериозен мъж.
Д: А, как ще докажеш, че си сериозна, ако не те свалят?

Л: Има ли жена, която не обичат да я свалят?

Мрази ли Любен Дилов-син алкохол?
Д: Абсурд! Напротив – обичам.
Л: Е, то това е подвеждащ въпрос очевидно…

Интересите на търсещите обаче съвсем не се ограничават с тези с въпроси, а най-интересните отговори и реакциите на двамата, когато разбират какво вълнува обществото, оставяме да разбереш от видеото: