Подари си празнична зимна приказка във Велинград

Идват Коледа и Нова година, а нашите приятели от Maxi Velingrad ни радват със специални предложения

0 коментара Сподели:

Когато наближат празници, винаги идва и вечното чудене къде и как да ги посрещнем. Дали да изберем домашния уют, дали шумните градски партита, или да се отдадем на семейно празнуване в някоя планинска вила. Истината е, че от няколко години ние нямаме колебания къде да прекараме най-светлите и забавни дни от календара. Велинград отдавна ни е любимец както с невероятната си природа, страхотни гори и места за разходка, така и с чудната си минерална вода, която ни е спасителен пристан в зимната обстановка. Когато празнуваме, пък искаме да не се тревожим за нищо и някой напълно да се занимае както с празничната програма и вечеря, така и с развлеченията на малки и големи в коледните дни. Ето защо с радост ти съобщаваме, че и тази година нашите приятели от Maxi Velingrad Park Hotel & SPA ни изненадват с невероятни празнични предложения. Новогодишните им пакети включва четири или шест нощувки, на който ще се насладиш в стая DELUXE студио, както и страхотен брънч в първия ден на новата 2019 г.

В самата новогодишна нощ пък те очаква невероятно парти с диджей, дует Флам и прекрасните Поли Генова, Нели Петкова и Ненчо Балабанов. 

Пакетите включват още новогодишна вечеря на 31.12.2018 в Средиземноморския ресторант или винарна „Макси“, неограничен достъп до SPA центъра с вътрешен басейн с минерална вода, басейн със соли от Мъртво море и басейн с водни ефекти, 3 топила с минерална вода, руска, финландска и кедрова сауна, парна баня, тепидариум, зала за релакс и фитнес. За да може пък почивката на всички родители да е наистина пълноценна, от Maxi специално за своите малки гости са подготвили и целодневна анимация – на 24-ти от 10:00 до 12:30 часа най-малките могат да се занимаят с писане на писма до Дядо Коледа, от 16:00 до 18:30 пък ги очаква Maxi Art, или изработване на коледни сувенири, от 19 часа е време за истински шоколадов рай, в който Снежанка и нейния помощник Щастливко ще раздават подаръци под звуците на коледни песнички на специална маса, отрупана с лакомства, шоколадов фонтан и какво ли още не.

Децата ще се забавляват на Мини и Мики Маус парти с много музика, танци и весели игри. На 25-и забавленията също не спират – най-малките ще имат възможност да изработват коледни венчета, а също да се включат в диско парти с пеене на микрофон, игри и слушане на любими песни.

През цялото това време всички родители ще имат възможност да се отдадат на невероятните услуги, които Maxi Velingrad Park Hotel & SPA предлага.

Новогодишната анимация за малчуганите също не е за подценяване. В дните от 29-и до 1-ви януари всички те ще могат да се учат и забавляват с работилница за сладкиши, рисуване със сол, настолни игри, стратегически игри за памет и т.н., детско караоке, игри с мозайка, музикални игри, състезание по имитация на популярни изпълнители и за финал – чудно магично шоу.

През това време големите могат да се отдадат на СПА преживявания, луксозни и лечебни терапии, като най-горещо препоръчваме, Юмейхо терапията, както и винената терапия. Като допълнение, спокойното лоби разполага с уютна камина, а еко пътеката в боровия парк в близост дава възможност за лежерни следобедни разходки. 

По-хубаво от това май няма какво да ти предложим, освен да ти кажем, че те чакаме в Maxi Velingrad Park Hotel & SPA, за да празнуваме заедно! Не се бави!

Ако си на коледна вълна, преди почивката може да научиш истината за седемте джуджета.

Или пък да разбереш как хем може да имаш коледна елха вкъщи, хем да си съпричастен с опазването на околната среда.

Останалото важно е в инстаграм профила ни.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *