В София през уикенда: 07 – 09 декември

Този уикенд е по всички правила на хубавия живот

0 коментара Сподели:

Петъчно започваме с хубаво уиски и фуд пеъринг, уикендът определено има потенциала да се превърне в един от любимите ни, така че ще го продължим с поп-ъп магазини, първия ни коледен пазар за годината и много парти настроение.

GLENFIDDICH FOOD AND COCKTAILS PAIRING

Петък, 19.30 часа, Old is new

Понякога обичаме просто да се наслаждаваме на качествените неща в живота. От Old is New добре познават тези наши страсти и са ни подготвили истинска фиеста на добрия вкус. В петък вечер се отправяме към ресторанта, за да опитаме 5-степенното меню, чиито ястия ще си хармонизират в 5 скандално яки коктейла, всичките с Glenfiddich уиски. За ястията ще се погрижат шеф Алекс Иванчев и екипът му, а коктейлите са поверени на виртуозите от Public Bar.

SQUARE / STAY AWAKE '18

Петък, 19.30 часа, Gallery 2.0

Нямаме търпение за новата колекция на SQUARE. Брандът, който обича свободата и винаги е на вълната на позитивните емоции ни, представя STAY AWAKE’18. Колекцията обещава да ни топли през идните зимни приключения. В петък ще се черпим по този повод, Nomad Barman няма да ни оставят жадни, а Fukko ще се погрижи да се раздвижим подобаващо.

FIKA CHRISTMAS MARKET 2018

Събота и неделя, от 11 часа, Спутник / Sputnik

Ако все още не си се отдал на коледно настроение, време е да го направиш. Първият празничен базар за годината ни очаква с ударна доза уют, скандинавско усещане за топлина и любов. Ще те зарадва със селекция от нови и познати брандове, които вярват в качеството и минималистичния дизайн и специални коктейли, създадени от барманите на Спутник/Sputnik. Момчетата от Ракета Ракия Бар ще направят своите вкусни интерпретации на традиционните Фика рецепти, така че уикендът се очертава вълнуващ и вкусен.

ДИПЛОМИРАНЕ НА ВИПУСК 2018 КЪМ ТА "ЗАЕШКА ДУПКА"

Неделя, 18.30 часа, ПЕТЪК

Тази неделя празнуваме дипломирането на випуск 2018 към театралната академия „Заешка дупка“. Третото издание на академията те кани на гранде партито и обещава съвсем скоро да започне отначало. Любезен домакин на събитието е бар ПЕТЪК, където със сигурност бихме се скрили в студения неделен следобед.

TERRA ~ GEORGI, MARIO MILEV, S.A.M. & SLAVI PEEV

Събота, 23 часа, ул. Кърниградска 19

Няма да сбъркаш минималистичната атмосфера, характерна за лейбъла на Micro.След супер якия пърформанс, който S.A.Mнаправи на Sunday Bunch миналата година, беше въпрос на време да видим анонс за следващото му участие. Компания му правят Слави Пеев, Георги от Gentle Hub и Марио Милев.

Коледните базари в София, които заслужават да ги посетиш

Подаряваме ти 4 яки подаръка, още преди Коледа да е дошла

Какво още се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *