5 събития за след работа: 03 – 07 декември

Прекарай максимално добре следработните си часове

0 коментара Сподели:

Делничните дни отдавна са едни от най-добрите, що се отнася до разнообразни вечерни забавления. Изложби, кино и музикални лайвове, първата седмица за декември е абсолютно подготвена да ни забавлява и топли от понеделник, та чак до късните петъчни часове.

YOU LOVE KOKIMOTO ИЗЛОЖБА НА КАЛОЯН ИЛИЕВ – КОКИМОТО

Вторник, 19 часа, Gifted Sofia

Две любими за нас неща – галерия Gifted Sofia и Калоян Илиев – Кикимото. Изложбата You love Kikimoto представя изкуството силно и категорично, ясно или завоалирано, лековато и неуместно, сериозно или не. В своето изкуство Кокимото черпи вдъхновение от световната потребителска култура, като централна роля в нея играе въображаемият му образ. 

CHEAP AS CHIPS

Вторник, 19 часа, Място 167

След току-що отминалото им рop-up събитие те решиха да се прехвърлят при нас за малко по-дълго време. За тези, които не успяха да разгледат нещата им – те отново ще представят общия си проект – Cheap as Chips, който е резултат от обединяването на двата им характерни стила в един. Той е представен в техния първи проект – Cheap as Chips, подкрепен от избрани илюстрации и няколко пространствени намеси. 

TROMBOBBY LIVE

Сряда, 20 часа, Kick’s

На 5 декември ще се случи последният лайв с парчетата от Run на Trombobby за 2018-а. 
Този път специален гост ще бъде Симо Желязков, който е един от най-любимите ни гласове. Евден, Васил, Боби и Симо ще изпълнят тракове от миналото, настоящето и бъдещето, както и други космически забивки.

ПРОИЗВЕДЕНИ ЗА ЩАСТИЕ | ПРЕМИЕРА

Петък, 19.30 часа, ДНК

Б brain С store П project и ДНК – пространство за съвременен танц и пърформанс, ще ти представят Произведения за щастие. Любопитни сме какво ще ни покажат Ива Свещарова и Вили Прагер. Със сигурност ще раздвижат въображението ни и ще разтанцуват хормоните ни на щастието.

IT’S A DATE · Art Exhibition ·

Петък, 18 часа, BOLD Showroom

Знаеш ли кога е направена първата сладоледена фунийка? Или кога Испания приема закон за равнопоставеност на жените и мъжете? Кога са първите свободни избори в СССР и кой ги печели? Или кога е роден Алберт Айнщайн? Ще научиш всички тези исторически факти на изложбата за любопитни на Димитър Драгнев.

Как да поддържаме ефективен Instagram профил

5 сериала, които да не пропускаш през декември

Какво още се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *