В София през уикенда: 16 – 18 ноември

Перфектният уикенд се задава, виж какво да не пропуснеш

0 коментара Сподели:

Този път имаме страшен късмет – събитията са се подредили точно както ги обичаме. Парти, супер яко кино, нощ на театрите, смислени каузи и готини нестандартни случвания. Тръгваме по следите на забавлението, последвай ни.

ПРЕМИЕРА НА ANIMALE – БИРА В ПОДКРЕПА НА ANIMAL RESCUE

Събота, 16 часа, Vitamin B

Няколко бири и доброто ти настроение могат да помогнат на кученцата от приюта Animal Rescue. Какво по-хубаво съботно занимание може да намериш. Виновниците за хубавата инициатива AnimAle са Rhombus Craft Brewery/ Крафт пивоварна Ромбус за вкуса и Wings Creative Studio за супер сладкия и готин дизайн. India Style Lager те очаква, а кучовците със сигурност ще ти бъдат много благодарни.

BEST KEPT SECRET

Събота, 22 часа, FABRICA 126

Ето една тайна, която със сигурност няма да успеем да опазим. Фабриката ще бъде изцяло подчинена на парти вълната на гранде Best Kept Secret ивента. 3 тематични зали ще съберат под един покрив лайв изпълненията на FYRE и Audio Cream Bakery Gang. DJ сетовете, които ще чуеш наоколо, пък ще включват Sava, Bad n Boujee BnB – DOPE ZOO, DoLittle, Marble Souls и още познати любимци.

ОСТРОВЪТ НА КУЧЕТАТА : ISLE OF DOGS

Неделя, 17.30 часа, Евро синема

Чакаме с нетърпение анимацията на Уес Андерсън. Историята е на Атари – 12-годишния повереник на корумпирания кмет Кобаяши. Когато с височайша заповед всички домашни кучета от града са заточени на сметището, наречено Боклучавия остров, Атари прекосява реката в търсене на своето куче пазител Спотс. На острова с помощта на новите си приятели – банда мелези, той предприема епично пътуване, което ще реши съдбата и бъдещето на цялата префектура. Честно да си признаем, лентата звучи като да ни стане слабост, така че няма да пропуснем прожекцията, идеална за уютна кино неделя вечер.

EXISTENCEMINIMUM

Петък, 19 часа, ул. „Иван Вазов“ 18

Чудесен повод да се отбием за по питие в Republica – място, обединяващо мислещи и работещи хора, е изложбата EXISTENCE MINIMUM. Кой е твоят екзистенциален минимум и какви зависимости поражда осъществяването му. Сигурни сме, че любопитството ти е вече запалено и те чакаме там на ул. „Иван Вазов“ 18.

ОЧИ В ОЧИ

Неделя, 19 часа, Sofia Live Club

В нощта на театрите ще ни намериш да четем приказки. В уюта на Sofia Live Clubкомпания ще ни правят  Елена Петрова, Ирмена Чичикова, Койна Русева, Стефан А. Щерев, Герасим Георгиев – Геро, Милко Йовчев, Лорина Камбурова, Мая Бежанска, Даниел Пеев – Дънди и Димитър Калбуров – за един специален нощен театрален маратон.

Ето и кои места отвориха врати през последните месеци

Хората, които се грижат за интериора на любимите ни заведения

Какво още се случва в града, последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *