ДВАМА СА МАЛКО, ТРИМА СА МНОГО... ИЛИ НЕ?

Груповият секс и къде възбудата преминава в адска ревност и пълна извратения?

  • 09.11.2013
  • от Станислава Коцева

Групов секс. Някакви един милион въпроса ми се появяват в главата само помисляйки си за това словосъчетание. Не съм сигурна, че мога да си нафантазирам отговор за всички тях, но в едно съм абсолютно убедена – мисълта за това е възбуждаща, много възбуждаща. Някой някога започвал ли е да гледа „Широко затвори очи“ в компанията на гаджето си и да го е доглеждал концентрирано до края? Не! И не, това не е нито заради дългите крака на Никол Кидман, нито заради синьо-зелените очи на Том Круз. Къде обаче свършва мисълта и започва реалността? Къде възбудата преминава в адска ревност и пълна извратения? Колко групов трябва да е груповият секс, за да е групов? Значи ли това, че човекът до теб не ти е достатъчен? Груповият секс изневяра ли е? И така до откат…

Скоро си говорих с един приятел. Разказваше ми за бившата си жена и за това, как са си разнообразявали сексуалния живот. Как той си представял, че я чукат всичките му бизнес партньори. Изреждат й се като на лавка за цигари. Разказва й всичките си фантазии, докато правят секс, и тя се побърквала от кеф. Когато обаче му зададох въпроса: „Няма ли да откачиш от ревност, ако това се случи“, той смени изцяло физиономията си и каза: „Ще ги убия”. Ами тя? Силно се съмнявам, че средностатистическа жена над трийсетте, с две деца и доста успешна бизнес кариера би прекарвала нощите си с разкрачени крака, без да й стигат пръстите да преброи кой минава между тях. Но фактите говорят – фантазията за това възбужда и двамата.

Следващият въпрос – ти вече не я ли обичаше? „Напротив, обичах я, това няма нищо общо.“  Това и на мен самата ми беше трудно да го повярвам, но истината е, че главата на един мъж е колкото най-простото, толкова и най-сложното място за проникване. Самата изневяра много рядко е знак, че той не те обича вече или че не си му достатъчна, а като става въпрос за просто краткотрайно намесване на трети, четвърти, пети или енти във връзката ви, и то в твое присъствие, явно този въпрос изобщо не стои на дневен ред. На моята скорпионска ревност обаче това й е крайно недостатъчно, въпреки абсолютно неоспоримото удоволствие, този ужасен гърч винаги си го има.  Истина е, че тройката е тайничка или често не чак толкова тайничка мечта на всеки мъж. Кратичкото ми статистическо проучване обаче за пореден път доказва, че ако целта ти е многобройни и качествени оргазми, се огледай  към по-зрелите, по-опитни и дори по-възрастни мъже. Докато миличките малки момчета с богат опит пред  кодираните канали мечтаят за две дългокраки руси момичета, които да се облизват пред тях (лошата новина е, че не става точно така, в 97% от случаите нито са толкова красиви, нито са толкова отдадени като на екрана), то батковците се оглеждат за други батковци, и то не с цел да кръстосат шпаги или осъществяване на някакви неразкрити гейски желания, а просто защото идеята за крайно презадоволяване на жената до тях ги побърква от възбуда. А си имаме и чиста воайорщина, която си е тайничко загнездена в почти всеки от нас. Порно на живо… чудничко. Освен това, колкото и да мечтаят, момченцата искрено се стряскат от осъществяването на тази фантазия. Още не са се научили да се оправят с една и втората идва малко „страшна“. Опцията „издънка“ е много възможна. Този проблем при батковците обаче липсва. Те си знаят точно кога, къде, какво и колко.

Жените изобщо няма какво да ги коментирам. За тях тройката или груповият секс не могат да бъдат просто мечта. Достатъчно е само да си поискат, и веднага им се дава. Не познавам мъж, който да реагира с „Какво?! Тройка?! Ти луда ли си!?“. Не познавам просто защото такива няма! Все едно казваш на дете, че ще го водиш в Дисниленд. Същото наивно пламъче в очичките и смъкване на кръвта от мозъка в други, по-полезни за ситуацията места. Но както и при децата, колкото по-често ги водиш там, толкова повече ще ти се качват на главата. Така че преценете хубаво колко въртележки можете да понесете, преди да повърнете.     

Ако груповият секс те е вкарал в размисли, разрови и фетишите си.