No Orders x Playa Stories пренасят духа на Burning Man директно в Лозенец

Партитата ще са на плажа в Hacienda Beach и се очертава да е епично

0 коментара Сподели:

Ивайло Данаилов

И това лято концептуалният бранд No Orders продължава да е проводник за доброто настроение на стотиците любители на музиката и изкуството. Не е тайна, че събитията им дават поле за изява на всякакъв вид талантливи артисти, които променят и чупят обществените стереотипи чрез творчеството си. Този път No Orders ще представи събитията от поредицата Playa Stores, които са вдъхновени от фестивала Burning man, а публиката и всички гости на Hacienda Beach Лозенец ги очаква едно запомнящо се потапяне във вълнуващо сюрреалистично преживяване, включващо, меко казано, провокиращи въображението артисти, силна сцена и впечатляващ декор.

Опитвайки се да пресъздаде духа на легендарния фестивал Burning Man на родна земя, No Orders ще представи различното лице на електронната музика в един от най-популярните клубове на българското Черноморие.

Мястото е Hacienda Beach в Лозенец, а датите са 11, 18 и 25 юли, както и 15 и 22 август.

Резидент на No Orders x Playa Stories ще бъде Diass (Пламен Василев), а палестинката Nour ще е специалният гост на 25 юли (билети онлайн от RA – 15 лв, на място – 20 лв.).

Тя добива популярност със своите сетове от завладяващ deep house с изявена нотка на ориенталски елементи и вокали, както и с неподправено си сценично присъствие. По време на четвъртото събитие на 15 август организаторите ще срещнат публиката и с един от най-провокативните и разпознаваеми артисти на Burning Man – Concret. Част от артистичния колектив на Mayan Warrior, музикалната стилистика преплита хаус ритми с дълбоки испански вокали, техно атмосфера с диско синтове и еклектична бас линия в комбинация с етно перкусии. Билети онлайн от RA – 15 лв, на място – 20 лв.

No Orders x Playa Stories е копродукция на един от най-популярните диджеи и продуценти в България, Diass, както и на Ивета Александрова от The Altitude Agency, която пък е била част от екипа на множество световни брандове за събития, сред които Woomoon, Desert Hearts, Acid Sundays, Gardens of Babylon, Xolocate в Ибиса, Мексико, Ню Йорк и много други. Двамата заедно разработват концепцията на бранда да обединят и запознаят всеки почитател на музиката с по-различното, алтернативно лице на електронната сцена.

Най-обобщено, събитията дават поле за изява на всякакъв вид талантливи артисти, а музиката обхваща елементи от най-различни екзотични култури,

ориенталски мотиви и вокали, които са неизменна част от сетовете на всички гости. Досега специално присъствие на No Orders сцената са белязали Maga, Luca Musto и Ali Kuru – един от най-иновативните и интересни артисти от ъндърграунд сцената на Турция.

Преживяването, вдъхновено от магията на фестивала Burning Man, което ни очаква на плажната ивица в Лозенец, със сигурност може да се нарече сюрреалистично. За да бъдат провокирани още по-силно сетивата и съзнанието на всички гости на ивента, No Orders x Playa Stories е подготвил и други изненади, като гледане на карти Таро, flea market за ръчно направени бижута, дрехи, винтидж базар, реализиран от Frea.bg, art corner и други вдъхновяващи изпълнения, а ако още се питаш с каква идея – всичко това ще се случи, за да опиташ да намериш и изгубиш себе си едновременно чрез силата на музиката и изкуството.

 

 

Разбери нещо повече за ивентите и жените от тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *