90-тарски банди по тениската ми

I'm with the band

  • 14.05.2018
  • от Диляна Николова

Не знаем доколко си фен на тенденцията, но на нас ни е много любима през последните няколко сезона. Затова и тази пролет отново изтупваме тениските, вричащи се в любов на любимите ни банди, за да ги разходим по прашните софийски улици. Поредният 90-тарски тренд (явно, и да искаме, не можем да избягаме от тази любима декада – бел. ред.), който изглежда толкова секси в съчетание с тонове женственост в лицето на високи обувки, поли „молив“, супер скини джинси, големи бижута, блейзери и кожени якета.
 


Разбира се, винаги можем да запазим и гръндж усещането от годините на Nirvana със скъсани дънки и карирана риза. Въпрос на избор, а и на личен вкус са начините, по които носим любимите си банди върху себе си.

От обикновен рекламен мърч, който подкрепя любимите групи, до нещо, което модата обожава, това е тенденцията за всички верни и недотам верни фенове на Nirvana, Iron Maiden, Ramones, Guns N' Roses, Metallica, AC / DC и още, и още... Носят я всички - от Кание Уест до Риана, така че няма защо да си губиш времето в чудене. Ето ти и седмичната доза вдъхновение!

 

Ето още един летен тренд, който ще ни държи влага цяло лято.