Ще ни е ПЕТЪК през целия Април

5 събития, които да не пропускаш в любимия бар

0 коментара Сподели:

Да вдигне ръка всеки, който поне веднъж се е заричал, че това му е последният шот, а след това се е прибирал по първи петли от бар „Петък“. Това, което ще видим, е море от ръце на всички знайни и незнайни агенти,

с които все така се случва, че се засичаме в Най-добрия бар според читателите на Go Guide за изминалата година.

Тук си ни е „у дома“, а душата ни топли приятната компания зад бара, с която алкохолът никога не е прекалено много и целия списък от готини събития, който се ъпдейтва ежемесечно. През април се спряхме на 5, защото ни кефи числото, но тук виж цялата програма, за да не изпуснеш най-твоето си нещо…  

Великденски маратон в бар „Петък“

Както със сигурност знаеш и ти, празниците са добро извинение да започнем да пием от рано, така че успелите да оцелеем от семейните фиести по Великден знаем къде да се търсим вечерта. „Петък“ няма да остави „празна“ нито една вечер от светия уикенд, като Sava-та ни посреща още от четвъртък, а петък, събота, неделя са задължителният нощен маратон с участието на Fruit Sessions, afternoon set на DJ Marcon и Future Sounds of Sofiq.   

The Loop Engineers

Посрещаме нестандартен вторник с The Loop Engineers в бара. Изпълняват всички космически звуци, които сме гледали по клипчета в youtube. Ефектът се получава от наслагването на различни записани на живо loop-ове – бийтбокс, бас линия, хармония и мелодия.  Павел Терзийски и Петър Георгиев ще ни изпратят  в друго измерение, а предвид току-що започналата работна седмица, нямаме нищо против.  

Funk Da System w / Marten&RawLa

По-класическо от петък вечер в „Петък“ е само 04.20 в „Петък“. По традиция зад бара застават Marten Roberto & Raw Land. Всичко се раззеленява, така че и ние ще запролетим настроението с фънк, хип-хоп, соул, бреакс и каквото още им дойде на сърце. А входът както винаги е свободен.  

Акустично в 20:00 с LaTiD

Няма по-добра компания за пролетната романтика от акустичните изпълнения. „Петък“ не крие нежната си страна и затова е подготвил отговор за всеки, който си търси добро музикално прекарване на по чашка и през седмицата. Авторска музика и любимите парчета на LaTiDa ще звучат в компанията на китара, барабани и бас от Васето Крумов, Богомил Енчев и Алекс Атанасов.

Taste The Groove w / SamDeGroove & Гена – 27.04.2018, бар „Петък“  

За финал на месеца събираме Evgeny Enchev – Гена (So Called Crew) и Samuil Petkov – Sam de Groove. Комбинация за ценители и истински любители на хип-хопа, соул, фънк и диско звученето. Taste the groove е специалният подарък от „Петък“  и тоталното закриване на месец април. 

Познаваме мнозина, които са се влюбили в София от пръв поглед, ето един от тях.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *