Остани само по парфюм в третата седмица от гласуването

Раздаваме два парфюма Dior - мъжки и дамски.

0 коментара Сподели:

Вече две седмици тече гласуването за Go Food & Drinks Awards. Ралица Кабудинова от София се прибра с нов НутриБулет, а утре ще разберем кой ще разхожда нов чифт Converse. В третата седмица от гласуването сме ти избрали един щрих, без който нито един аутфит не е напълно завършен. Този път наградите са цели две – ще изтеглим една дама и един мъж, които ще спечелят по един от двата най-нови парфюма на „Диор“.


Гласувай на awards.goguide.bg в седмицата между 30.01 и 06.02, а по-надолу ще намериш и информация за двата пленяващи аромата.

 

POISON GIRL UNEXPECTED

Нейната секси небрежност е неустоима, сексапилът ѝ е моментален, а погледът – пламтящ. Тя е Камил Роу и е идеалното момиче за представянето на Poison Girl. А какво стои зад това отровно име? На пръв поглед POISON GIRL UNEXPECTED ще грабне фокуса ти със сияйния, преливащ между синьо и розово блестящ флакон. Но това дотук е само намигване. Истинската магия за сетивата те чака, щом махнеш капачката на парфюма. Тогава улавяш поредната пленяваща изненада на Christian Dior. Ароматът те докосва със светкавично усещане, което за милисекунда плъзва искрящи тръпки да препускат по гръбнака ти, които след това се прераждат в нежна сладост.

В един миг изненадата експлодира внезапно, съчетавайки аромат от класическите акорди с неочаквани свежи и пикантни нотки.

Рее се двойна доза джинджифил от Танзания, а тази подправка в тандем с дръзка солена нотка създава химичен шок. Подчертан с горчив портокал, ароматът събира в себе си флоралното сърце на роза дамасцена, жасмин самбак и лека нотка божур. Но това не е целият списък от тайната магия на дръзкия аромат. Пълната съставка е присъединила към себе си и венецуелското присъствие на зърна тонка, подчертана с лек намек за ванилия и мускус. Тази комбинация притежава дяволито прелъстяващия, сладък ефект, от който в момент на наслада спираме дъх.

В допълнение на регулярното нанасяне на парфюма Christian Dior прибавя POISON GIRL UNEXPECTED ROLLER-PEARL. Като мъничко бижу, ролер перлата е перфектният партньор, който ще освежи аромата с нежността на ласка и ще бъде с теб навсякъде и по всяко време.

DIOR HOMME SPORT VERY COOL SPRAY

Ново, щедро и интензивно парфюмно изживяване. Общо взето, така бива оприличена срещата с DIOR HOMME SPORT/VERY COOL SPRAY. Сблъсък между привлекателност и свобода. Дръзкият, траен аромат събужда нуждата от присъствието си навсякъде, а иновативната нечуплива опаковка позволява тази среща да се осъществява във всеки момент. Богатата дифузия разпръсква плътен, широк ароматен облак, съчетаващ в свежестта си нотка цитрон, червен портокал, круша, индийско орехче и мъничко розов пипер, който добавя елегантната пикантност.

Обгръщайки непроменените ароматни нотки, мускусът е леко туширан, правейки път на съвсем умереното присъствие на ванилия, сандалово дърво и ветивер.

Изисканата комбинация във функционалната спрей опаковка запазва своята най-ценна магия, а именно неангажиращата свежест и мъжествена натура на парфюма.

Гласувай за любимите си барове и ресторанти, за да спечелиш страхотни награди.
 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *