Без паника!

При следващия конфуз опитай просто да смениш гледната точка! Дали не е в твоя полза? Две млади нахакани дизайнерки подсказват как може да стане това. Гледай и се учи!

  • 06.10.2013
  • от Ивайло Харалампиев

Надали има нещо по-релаксиращо в конфузна ситуация от това някой да те убеди, че поредният дизастър може да се превърне, при това не особено трудно, в успех. Или в най-лошия случай, в доста приемлив вариант. Просто трябва да се промени гледната точка. Точно с това се занимават от Miss Geschick & Lady Lapsus. Зад артистичните псевдоними стоят Олга Биелавска и Астрид Шилдкопф. Те се представят като студио за индивидуални и изключителни стоки. Освен чисто забавния креативен пърформънс двете успешно комерсиализират линията си.  
Безспорното им чувство за хумор им печели бързо международни фенове.

Да прехвърлим някои от хитовите изцепки, които са се случвали (почти) на всички. Тези, които не са, разбира се, екстремно фатални, но затова пък са перфектен коз за тотално дестабилизиране на настроението на всяка неподготвена жертва. И да видим как Miss Geschick & Lady Lapsus са намерили перфектно разрешение.

Накапване със сочна порция кетчуп, горчица или друг подходящ сос. За предпочитане върху чисто бял тишърт. Без паника. Може просто предварително да си закачиш петното Disaster. Първо, ако се накапеш действително, аксесоарът ще притъпи негативния ефект. И второ, не знаеш кой би решил да ти помогне с почистването, и какво би произлязло от това.Спъваш се, блъскаш се, падаш, или нещо подобно. Tattoos for Heroes е начин да уголемиш получилото се одраскване или натъртване с доста по-зрелищни от реалните последствия. С други думи, да направиш от мухата слон. Визуалната подкрепа обаче ти гарантира далеч повече място под прожектора. Бъди герой!Дърпаш чаршафа, но установяваш, че партньорът ти е доста по-силен на този терен и вече добре го е придърпал под себе си. Или си на път да се озовеш на пода след негова/нейна офанзива. Make Love Not War предлага перфектната връзка, в която всичко се дели 50 на 50. Така че няма никакво място за агресия. Стига да си добре оборудван обаче! За всеки случай!