4 полезни места в интернет, посветени на домашните ни любимци

Ето любимите ни места, откъдето снабдяваме четириногите приятели с най-необходимото

0 коментара Сподели:

Четириногите приятели заемат специално място в живота ни. Те са част от семейството, от компанията ни, дори от социалните мрежи, които ползваме, и няма как да подминем грижите към тях с лека ръка. Затова на следващите страници правим селекция на местата в интернет пространството, които бързо, лесно и сигурно ни доставят най-доброто, от което се нуждаят нашите домашни любимци.

PETMALL.BG

Семейството не се изчерпва само с неговите членове от човешки произход, семейството е по-щастливо и задружно, когато в него има поне един домашен любимец. Животните винаги са правили по-идилична цялостната картинка и затова е важ­но, когато ги имаме, да им обръщаме нужното време за игра и забавления. Понякога обаче това е толкова трудно да се случи и завъртени в порочния кръг работа – срещи – пазаруване – вкъщи, без да искаме лишаваме най-гальовния от близките си от присъствието си. Затова саботираме динамиката на ежедневието, прескачаме едно от задълженията и поръчваме онлайн всичко, от което се нуждаят четириногите ни.

Мястото е Petmall. Зоомагазинът, на който се доверяваме и който доставя експресно храна, аксесоари и съвети до вратата на дома ни в която и населена точка на България да се намираме. Това е магазин с изключително интуитивна платформа, който не само ни дава повече време за животните ни, но и ни напомня от какво още те имат нужда, за да се чувстват по-добре.

www.petmall.bg / 0700 19 5 19

PETS & U

PETS&U е познат бранд не само заради трите физически магазина, които можеш да срещнеш из града, но и заради множеството социални каузи, които водят началото си от това прекрасно място. Тук основният принцип винаги е бил клиентът и нуждите на животните да са в центъра на случващото се, предлагайки високо качество на обслужване и голямо разнообразие от продукти. Отскоро веригата има и свое онлайн продължение, чрез което PETS&U достига до хора и техните любимци във всички точки на страната. Най-готиното е, че независимо какво поръчваш, на каква стойност е то и къде се намираш, доставката остава безплатна и идва в съвсем кратък срок, точно до вратата на дома ти. Препоръчваме на всеки да се възползва и от програмата за лоялни клиенти, която дава възможност на присъединилите се да получат достъп до специални артикули и услуги, както и да се възползват от сериозни отстъпки за предпочитаните от домашните любимци продукти.

www.petsandyou.bg/shop, 0884 168 101

ZOOMAGAZIN.EU

ова е НЕЧОВЕШКИ магазин с дълга история. Всичко започва преди повече от 10 години, когато д-р Стефанов открива първия си собствен ветеринарен кабинет и зоомагазин в София. С натрупаните през годините опит, рутина, познания и наблюдения в работата с домашни любимци и техните нужди се заражда идеята и за онлайн платформа, чрез която повече хора да могат да се възползват от всичко, което предлага. Така се създава първият у нас онлайн зоомагазин, който с днешна дата е и един от най-големите в България, с над 20 000 НЕЧОВЕШКИ продукта. Верните му клиенти ползват единствена по рода си система за отстъпки, а за улеснение онлайн магазинът предлага иновативни услуги като опция за взимане от място с допълнителна отстъпка и онлайн експрес за определени артикули с доставка до 24 часа. Фирмата разполага още и с четири физически магазина с площ над 1000 кв.м, където всеки може да намери още по-голямо разнообразие от продукти за животни, да получи човешко отношение или съвет.

www.zoomagazin.eu / 0700 130 30

EMAG.BG

Разбира се, че няма как да пропуснем сайта на изобилието – emag.bg. Този безкраен оазис за техники, джаджи, мода и козметика за нас, хората, предлага и секция, задоволяваща всички нужди на домашните ни любимци. Само с няколко клика на мишката може да напълниш вир­туалната си количка с разнообразни храни, аксесоари, които да направят теб и четириногия ти още по-добри приятели. С покупките си тук ще спечелиш време за разходки, игри и пари за още повече глезотии, все неща, толкова важни в този свят. Тук ще намериш всички популярни марки храни, както и специално произведени за eMAG под марката MARA. Ако си разколебан в избора си, трябва да знаеш, че винаги може да върнеш някой от продуктите в 30-дневен срок. Ако си харесаш нещо, без да ти е спешно, можеш просто да добавиш продуктите в секцията „любими“, за да получиш известие, когато има специална цена за тях. И за финал… при поръчка над 50 лв. доставката ти е безплатна. Чудесни новини за теб и твоя опашатко, нали?

www.emag.bg / 07001 3624

А ето и кои филми можеш да гледаш заедно с твоя домашен любимец.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *