Балкански ритми до зори на плажа

Плажна Балканиада се задава на 28 юли на къмпинг „Градина“

0 коментара Сподели:

Балканската музика малко по малко успя да се отърси от рамката на телевизия Планета, хвърлянето на салфетки по чалга клубовете и силиконовите руси диви. Фолк мотивите влязоха в електронни сетове, подобаващо се покачи басът и станаха годни за един по-друг вид партита. Такова парти предстои на къмпинг „Градина“. На 28 юли Kite Bar става домакин на едно от най-атрактивните и различни морски събития това лято – Kiril Djaikovski & TK Wonder на живо в Balkan Beat Beach Party.

На самия плаж пред бара ще бъде построена специални сцена и зона, на която ще се вихрят балкански ритми до изгрев слънце, поднесени от легендарния македонец Kiril Djaikovski, американската изпълнителка TK WONDER, талантливия български продуцент Иван Шопов и вокална група Авигея.

А ето малко повече информация за тях.

Кирил Джайковски е пионер в миксирането на класически етно мелодии със съвременна  електроника.

Ще пристигне за Balkan Beach Party със собствен инструментален бенд и взривоопасната ТК WONDER зад микрофона. Джайковски е световнопризнат композитор, DJ и продуцент. Той просто няма равен, когато става въпрос за „експортирането“ на балканската музика извън обособените й граници, за което свидетелства и разпростиращата му се над две десетилетия кариера.

От своя страна бруклинската фурия ТК Wonder сама по себе си представлява същински енергиен извор, преплитащ умело красноречиви рими към психеделичния дръм енд бейс на Джайковски.

Специални гости на 28 юли ще бъдат и българският продуцент Иван Шопов и момичетата с ангелски гласове от фолклорна група „Авигея“, които ще представят албума си „Канатица“, както и част от новите си неиздавани композиции.

Магично единство от приказни вокали, сливащи се с футуристичните вълни на различни електронни стилове (ambient, idm, nu-jazz, dubstep, drum and bass), съчетани с редица музикални инструменти (кавал, китара, пиано) стоят в музикалната основа на албума „Канатица“, който ще може да бъде закупен и на място.

Началото на партито е в 22:00 часа. Мястото е известно. Информация за билети по-долу. Морето си е там, пясъкът също. Напитките са на бара. Морският бриз е в готовност. Какво друго ти трябва? Плажни парти дрехи, малко летен парфюм и мнооого голямо желание за парти до зори.

Билети:
Стандартни билети от 25/30 лв. са в продажба в мрежата на Ticketportal.bg в цялата страна, в бензиностанции OMV, Booktrading, НДК и На Тъмно.
Билети Ранно Пиле от 25 лв. само на KiteBar-къмпинг „Градина“.
Онлайн билети тук.

Събрахме най-яките места за хапване и пийване наоколо.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *