\“Капана Фест\“ лято 2017 е тук и ще е по-готин от всякога

Хвани се в капана

0 коментара Сподели:

Ето ни на прага на „Капана Фест“ Лято 2017, който за поредна година е неделима част от туристическия календар на Пловдив. От 2 до 4 юни всички заедно ще се съберем да поайлячим в творческия вилает, заобиколени от музика и танци, кино, литература и театър, занаятчийски базари, ърбън арт и супер готини хора. Ето какво точно ни се очертава…

КАПАНА ЗВУЧИ

Aко трябва да сме честни, музиката е любимата ни част от фестивала.

Тя ще идва от две специално изградени за целта сцени – „Ядрото“, на която Волен Милчев ще направи уникалния трибют на Боб Марли, а Дороти Tакев, Dayo, Mey feat JCAT ще ви накарат да танцувате по улиците на града и What a monstar Stage, където етно/уърлд формация Irfan ще забият уникален лайв, наред с Panican Why Asker, Bourbon Street, Нещо Цветно, Automatic Flowers, This Burning Day, Big Nose Attack. Традиционно „Капана Фест“ ще приюти и Базара за грамофонни плочи, който е истинска наслада за меломани и колекционери от цялата страна.

КАПАНА ТВОРИ

Капана Фест“ е уличен фестивал, а без какво не може уличният фестивал? Без улични художници! Затова едни от най-добрите артисти ще запретнат ръкави пред всички гости и ще изрисуват различни локации из квартала със своите емоционални творчески експресии. Начело на графити крюто ще е Nasimo, който ще продължи работата си по дорисуването на задната част на сградата на Централни хали, а заедно с него флакони ще обединят Raveo, Oscar, Esteo и Stern. Ти също ще можеш да твориш, като тази година уъркшопите ще бъдат работилници на професионални училища с традиции.

КАПАНА БАЗАР

Тази година базарът ще започва в началото на ул. „Златарска“ (отстрани на Халите), където ще можеш да срещнеш много нови, интересни и разнообразни автори и техните продук­ти. Дървените щандове ще заменят автомобилите и ще транс­формират павираното пространство за коли в пъстроцветен базар.

В малките дървени конструкции ще можеш да откриеш какво ли не – био храна, домашен мед, сладки лакомства и куп други чудесии, ако си гладен.

А ако пък не, сме сигурни, че все ще намериш нещо интересно сред продуктите на десетките артисти, които ще жужат като пчели в обособеното пространство. Скандинавският мъх на 3DEA Design Studio, суровите деним произведения на Mental Syndicate, Maina Town аксесоарите, лампите на СОПА и Maevski Handmade, Snake Legend тениските, индустриалните макраме бижута на Blackout Label, ароматните свещи на I/tems, българските мотиви по дрехите на Vezba, мебелите на OURHOOD и още интересни брандове със сигурност ще бъдат в „Капана“.

Хвърли едно око на алтернативната карта на Пловдив.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *