Градска градина за напреднали

Пролет под покрива на Сердика Център

  • 18.04.2017
  • от редакторите
  • снимки: Марияна Петрова

Понеже и ти сигурно си бил в странство последните дни, днес имаме информация за това, какво и къде си пропуснал, докато те е нямало. Като например за пролетната градина под покрива на Сердика Център, която разцъфна в петък и успя да грабне интереса ни с 6-метровата инсталация от живи цветя, стъпила върху килим от горски мъх.

Няколкоетажната композиция, на границата на модернизъм и абстракционизъм, е най-голямата градина на закрито, която приветства пролетта в столицата.

На обширна територия на ниво -1 всеки, който се разходи в Сердика Център, между 14 април и 5 май, може да се наслади на флоралната композиция и да я запечата за спомен в един кадър. Като тук идеята е да вкараш зелената абстракция в най-готиното селфи или снимка, да запазиш доброто настроение и да я пратиш ТУК, за да те видят всички. Като, за да си още по-мотивиран, от Сердика център подаряват ваучери за шопинг на трима от вас, които са изпълнили задачката (до 5 май).

Така имаш съвсем реален шанс, ако "целунеш жабата" например, да си сред тримата, които ще спечелят вълнуващ пролетен шопинг в Сердика Център на стойност 100, 200 или 300 лева.

Та мисълта ни е, че ако все още не си започнал почистването на гардероба, моментът е сега, има кой да се погрижи за това, какво ще обличаш оттук нататък!

Още нещо за хората, които друга работа си нямат!