Music destination: Sunwaves

Най-доброто от електронната музика на няколко часа от нас

0 коментара Сподели:

Само на няколко часа в посока север, в сърцето на курорта Мамая, с изглед към Черно море, в края на този празничен месец ще празнуваме отново – музиката, свободата и любовта.

Става въпрос за 21-вото издание на Sunwaves, което за пореден път ще даде трибуна на световноизвестни DJ-и, ще засили интереса към набралата популярност румънска сцена и ще предизвика ударна вълна от вълнение сред любителите на електронната музика от цял свят.

Окъпани в слънчева светлина, в типичната идилична обстановка, зад пулта ще застанат любими артисти,

сред които няма как да не отбележим имената на: Loco Dice, Seth Troxler, Тhe Martinez Brothers, Apollonia, Ricardo Villalobos, Marco Carola, Nastia, tINI, Hector, Bill Patric, Subb-an и много други. И въпреки леко изтъркания лайн-ъп, който едва ли е изненада за някого, за нас румънският реверанс към електронната музика винаги е бил за пример.


И по този повод ние вече си букнахме супер сладкия апартамент от airbnb.com, но ти можеш да разучиш и хотелите в района, ако решиш да дойдеш. Побързай с избора, за да не останеш безпризорен. Организаторите препоръчват Summerland Apartments, където шансът освен подслон да намериш и чисто нови приятели е наистина голям.

Sunwaves дава преждевременно начало на летните забавления, а за да си непрекъснато информиран какво не трябва да изпускаш, следи отблизо феста.

КОГА: 27 април – 1 май
КЪДЕ: Мамая, Румъния
БИЛЕТИ: 42

FESTIVAL LINKS

URL Event:
http://www.sunwaves-fest.ro/

Facebook Event:
http://www.facebook.com/SunwavesFest

Youtube Event Channel:
https://www.youtube.com/user/SunwavesFestival

Още от нашата музика!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *