Ах, Мария! Невероятна си и на 40

Мария Силвестър и Мария Каракушева с невероятен проект

0 коментара Сподели:

На 28 февруари от 21 часа, в Sofia Live Club, с „Концерт за две Марии и един роял”, Силвестър ще отбележи първата третина от артистичния си живот. Твърди, че и след 120-а си година най-вероятно ще продължава да изнася концерти, но тогава ще понамали шпагатите в прогрмата. Концертът, подготвен от  Мария Каракушева представлява съчетание от майсторски клавирни изпълнения, пеене, танци и stand up comedy. Преди година двете представиха подобен спектакъл, пак в Sofia Live, наречен  „Музикални метафори”, но в него доминираше филмовата музика. Сегашният, макар и програмата да е все още тайна, според запознати  представлявал  

бърз преход  от Бетовен до Бийбър и обратно, във виртуозното изпълнение на Мария Каракушева (пиано) и Мария Силвестър – вокал, танци и разсъждения върху любовта, концертната дейност, живота, вселената и всичко останало.

Мария Каракушева, една от най-интересните млади български изпълнителки и композитори е включила и авторски произведения в концерта, чието нелегално подзаглавие е „Две Марии и нищо непорочно”. Силвестър, която е известна най-вече с невероятните си импровизации по зададена тема е убедена, че всеки път конерта ще е наплъно различен и единственото, което няма да се променя са двете Марии.

Билети са напълно достъпни, както в мрежата на Евентим, така и на датата на самия концерт в Sofia LiveClub.

Гледай връчването на Go Guide наградите на живо – петък, 20:00 часа.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *