Добрите идеи посещават уютните работни места

Не е нужно много, за да ти е приятно да ходиш на работа...

0 коментара Сподели:

Като изключим малка част от съвременните професии, по-големият процент от хората работим в офиси. Програмисти, счетоводители, текстописци, дизайнери, архитекти и други. Прекарваме деня си на бюра, което, независимо от специалността, със сигурност значи едно – 8 часа пред очите ни е една и съща "картинка" – няколко квадратни метра. Дали обаче тези метри работно пространство успяват да ни предразположат да развиваме идеите си, или все по-често ни потискат и има ли значение атмосферата им за нашата креативност?!

Дори да не попада в списъка на приоритетите, създаването на уют на работното място е неписан закон за добре свършена работа.

Установено е, че обстановката може да е плюс или минус за креативността и в никакъв случай не бива да се подценява.

Комфортът има сериозна намеса в работния процес и винаги си казва думата, а при липсата му тя никак не е благозвучна – вероятността да понижим качеството си на работа и да се почувстваме като наказани е въпрос на време.

Ето няколко малки решения за работен кът, които със сигурност не биха повлияли негативно на никого. Част от тях са така наречените домашни офиси, но в ерата на freelanser-a и свободата да работим от къщи сме сигурни, че до известна степен са ни необходими.

Виж как го правят някои и открадни мъничко добра идея…

 

Oт офиса в леглото, или щипка секси предложения за твоята спалня

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *