Прическата на сезона се казва „Сабрина“ – виж какво те очаква от Redken х Sabrina Carpenter

Вдъхновение за промяна с тайната за перфектната коса – показваме ти първата кампания от колаборацията

0 коментара Сподели:
Redken х Sabrina Carpenter

На въпроса „Какво прави Сабрина Карпентър отличителна?“, ние отговаряме „Косата!“.

Да, гланцът ѝ ни заслепява, в платформите сме влюбени, гласът и текстовете ни разтапят, но русите кичури са нещото, по което винаги се прехласваме. Затова с радост разказваме за нейното партньорство със специална марка за грижа за косата – точно навреме за международното ѝ турне 

тя се превърна и в първия звезден посланик на Redken! 

Между другото певицата сподели, че използва безамонячна боя, а за перфектния бретон и въздушния лек обем се грижат дългогодишният ѝ фризьор Scott King и колористът ѝ Laurie Heaps – и двамата работещи именно с професионалния американски бранд Redken.

Вече знаем, че през следващите месеци освен кадри на пълни зали и стадиони за нейните концерти предстои да видим и снимки от опашки пред салони за красота с едно единствено желание – цвят и прическа „Сабрина“. Дотогава споделяме детайли за първата съвместна кампания на Redken х Sabrina Carpenter!

За нас Сабрина Карпентър е повече от изпълнител! Песните ѝ докосват стилистично и лирично, като един от акцентите в тях е именно насоката към темата за самочувствието. Така текстовете се превръщат в мотивация за момичетата да бъдат по-уверени и да вярват в себе си!

Сабрина диктува модата, но и управлява думите, затова оставяме да прочетеш нейното послание за колаборацията ѝ с Redken:

„Красотата и особено моята коса са голяма част от моята идентичност. Винаги съм мечтала да работя с марка за коса и чаках, докато намеря точния партньор. От известно време използвам продуктите на Redken и откривам повече за историята на Паула Кент, основателката на Redken, която е истински вдъхновяваща. Искам жените да се чувстват сигурни и уверени, когато става въпрос за тяхната коса. С историята си в професионалната индустрия Redken има по нещо за всеки. Трябваше да пазя в тайна защо косата ми изглежда по възможно най-добрия начин и нямам търпение да ви покажа по какво работихме заедно“.

Още повече, че първият им съвместен проект показа, че тази колаборация е специална – Сабрина застана до Redken Acidic Bonding Concentrate,

една от най-обичаните серии на марката. В действителност ABC е чудо за силно изтощената коса, като я подхранва и укрепва косъма до съвършенство. Певицата също сподели, че продуктите от тази серия са възстановили косата ѝ само с едно ползване!

„Please Please Please, искам бретон като на Сабрина!“

Тези думи са в ума ни непрекъснато, още повече след като горното видео ни мотивира, че заслужаваме подарък – big bang! Намигваме и на теб, че именно есента е перфектното време за промяна. Използвай колаборацията Redken х Sabrina Carpenter като вдъхновение и открий тайната на перфектната коса!

Флорънс Пю: икона, култ, бъдеще

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч. 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *