Кучешки празник в парка през октомври – каним те на Dog Fest 8

Първата събота на месеца прекарай с приятели на кучешко парти – виж повече за изложителите, активностите и подробностите около фестивала

0 коментара Сподели:
Dog Fest 8

Заедно с настъпването на есента посрещаме и новото издание на фестивала, който празнува четириногите ни приятели.

Dog Fest 8 е съвсем близо, което означава, че отново е време да се срещнем с кучетата на София, да поиграем с тях, да ги поглезим, да се радваме на пъстър парк, слънчеви емоции и хубави хора. Каним сладки лапи и топли души на една специална среща – най-веселото събитие в годината. Не си прави други планове за 5 октомври, защото тогава всеки, който изпитва любов към косматите ни приятели, ще бъде с нас за ден, изпълнен със забавление! Часът остава 12:00, локацията е обичайната – Кучешката градинка, Южен парк 2 (зад Парк Център), която позволява разходка, тичане, усмивки.

Ето какво очаква теб и твоята любима муцуна на място:

Dog Fest 8

Изложителите 

Направи внимателна разходка между щандовете – ще откриеш стари любимци и нови предложения, с които да зарадваш твоето куче. Разполагаш с разнообразие от продукти и услуги, които предлагат най-новото в кучешката кухня и мода, а също – аксесоари, играчки и други. Освен тях на място ще бъдат и изложители, дошли с гурме лакомства – висококачествени храни от световноизвестни брандове, но и страхотни вкусотии от местни пекари, любими барф предложения и други.

Послушай кучето ти и посети всеки щанд, ще намериш идеи, които да превърнеш в супер подаръци. 

Dog Fest 8

Каузата

Кучешкият фестивал е страхотна възможност да помислиш за нов член на семейството или да помогнеш на кучета в нужда. Мисията на Dog Fest остава същата – както да превърне деня в приказка, така и да го обогати със смисъл! Затова ще имаш възможността да срещнеш представители на приюти и организации, които са посветили живота си на това да помагат. Прекарай време с тях, разбери повече за подаването на лапа, намирането на дом и вълнението да направиш един живот по-щастлив!

Обещаваме ти полезна информация, нови контакти и удовлетворение от добро дело.

Dog Fest 8

Активностите

Очаква те препълнена от активности програма! Ще се видим от сцената в парка, която по традиция обявява забавления, а и посреща полезната информация за четириногите ни приятели. Именнно на нея ще се случат и едни от акцентите на събитието – интересни разговори с ветеринарни специалисти. Тях сме подготвили с партньорите ни от Purina, които създават по-добър живот за домашните любимци и хората, които ги обичат! На същото място ще се случат и множество игри с награди, а любимите ни Мири Даковска и Карита ще ни усмихнат и впечатлят с ново изпълнение. Също така специални гости на събитието ще бъдат фондация „Очи на четири лапи“, с които първо ще поговорим, а след това ще се насладим на демонстрацията им от сцената. Наред с тях ни очакват още няколко фондации и организации, с които всеки ще може да се запознае на място, да стане дарител и/или доброволец, а може би да срещне и новия член на семейството си при тях.

Освен това ще има игри, дейности и предизвикателства, в които ще включим както опашатковците, така и теб, като негов спътник.

Ще имаме аджилити демонстрации и такива за послушание, чрез които стопаните да получат съвет как да направят и най-дивият опашатко „добро момче/момиче”.

Dog Fest 8

По традиция всеки четириног приятел е добре дошъл да ни покаже своя стил и усет към модата, да ни демонстрира номера и трикове, да ни впечатли с умения – всичко това ще бъде добре възнаградено от участващите във фестивала брандове. Разбира се, има още много изненади, които ще запазим за кучешкия празник… добре, добре последно издаваме, че

всички любители на йогата, ще имат достъп до специален клас!

Това удоволствие адмирираме да бъде споделено с четигиног приятел, така между постелките и упраженията ще получаваш подкрепа и от милите муцуни.

Dog Fest 8

Общността

Dog Fest 8 е повече от събитие – това е празник на безусловната любов и радост, които внасят кучетата в живота ни. На 5 октомври събуди своя домашен любимец, вземи приятели и семейство и ела след 12:00 ч. в Кучешката градинка, Южен парк 2 (зад Парк Център), за да прекараме един незабравим ден заедно. На място ще бъдат и други любители на кучетата – запознай се с тях, поговори, размени контакт, създай нови приятелства, присъедини се към общността.

Кучешкият фестивал е близо, очакваме те!

Милко и Боряна: „Лятото не е сезон, а състояние на духа“

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *