Представяме ти козметиката, която говори езика на кожата

Lierac представи новата си серия Premium на бляскаво събитие, а ние сме влюбени в продуктите, които ни гарантират регенерирана и красива кожа дори с напредване на възрастта

0 коментара Сподели:

В света на красотата кожата е нашата визитна картичка пред света.

Тя отлично издава състоянието на цялото ни тяло – дали спим достатъчно, дали се храним добре, дали полагаме достатъчно грижи за нея, като почистване, хидратация и подхранване. Ето защо грижата за кожата е едно от най-важните неща, на които залагаме, когато искаме да постигнем отлична визия и здраво сияйно лице. В търсене на перфектните продукти, които да ни помагат да я поддържаме млада и в чудесна форма,

няма как да пропуснем иновациите, които ни предлагат от френския бранд Lierac.

Само преди няколко дни на страхотно събитие те представиха новата си серия Premium, с която отново ни доказаха, че са компанията, която отлично познава нуждите на нашата кожа и говори до съвършенство езика ѝ, знаейки как да я запази млада, и дори да я накара да се чувства отлично с годините. Виж богатата им история и научи за продуктите, които ще превърнат кожата ти в абсолютно произведение на изкуството.

История на иновациите

Lierac определено говори езика на кожата. От основаването на Лаборатории Lierac специалистите разкриват най-важното послание на кожата, което се изразява в това да рестартира естествените си механизми с течение на времето. Lierac смело преобръща установените норми на пазара. Чудил ли си се какво ще стане, ако един високотехнологичен продукт за грижа за кожата, вдъхновен от последните научни открития, осигури фармацевтична ефективност и сетивна привлекателност, достойни за селективния пазар?

През 2007 година се ражда колекцията Premium!

Същността на изследванията, които специалистите от лаборатории Lierac провеждат, вдъхновени от естетичната дерматология, генетика и регенеративната медицина, показват, че серия Premium винаги е била на челно място по отношение на антиейдж грижата за кожата. През годините Premium се превръща в емблематична козметика за грижа за кожата. През 2023 г. специалистите от лаборатории Lierac преработват формулата на Premium и създават изключителна „колекция“, разработена в партньорство с група експерти, която за първи път е насочена към три основни протеина, участващи в стареенето на кожата: FOXO, GDF-11 и NRF-2. Ултрасетивна, естествена грижа за кожата, която предлага нова перспектива върху глобалното антиейдж действие. Днес освен защитата на стволовите клетки и обратното стареене специалистите от лаборатории Lierac насочват вниманието ни към клетъчната жизненост за цялостно въздействие върху кожната тъкан. Всяка от активните клетки на кожата възвръща своите защитни и синтезиращи способности за ефективност във всички слоеве на кожата.

Философията за идентифицирането на проблема и рестартирането на механизмите, отговорни за симптоми, които се появяват, е важна за специалистите от лаборатории Lierac. На база на тези проучвания те създават всички свои иновации. Серията Premium не е изключение. В рамките на новата технология, която използват [F.G.N.], три патентовани активни съставки са насочени към три ключови протеина, които имат три основни клетъчни действия върху младостта на кожата. Този точен, одобрен от науката отговор гарантира регенерацията на кожата в епидермиса, бори се с клетъчното стареене и увеличава активните клетки във всички слоеве на кожата.

Получаваме ефекта „обратно стареене“, защото продуктите от серията Premium имат действие върху дермалните стареещи клетки.

С използването им получаваме и увеличаване жизнеността на активните клетки в дермата и епидермиса. Технологията [F.G.N.] работи както на епидермално, така и на дермално ниво, за да регулира активността на стволовите клетки, да осъществи „обратно стареене“ на стареещите клетки и да повиши жизнеността на клетките във всички слоеве на кожата. Това реактивира 17 кожни синтеза: колаген I, колаген III, хиалуронова киселина, фибулин-2, глюкозилцерамид и др.

Колекцията

При преформулирането на тази иконична колекция не се правят компромиси с естествеността. Още по-чиста, тя съдържа минимум 95% съставки от естествен произход, а във формулата ѝ няма да открием фенооксиетанол, силикони и др.

Повече от 130 теста бяха необходими, за да се получат иконичните „силиконоподобни“ текстури в серията.

По отношение на аромата – деликатно цветният подпис на Premium разкрива фини нотки на жасмин, роза и иланг-иланг. Съобразени с екологичния си подход, специалистите от лаборатории Lierac създадоха нови рециклирани и рециклируеми опаковки, както и пълнители за Богатия и за Копринения крем, а ето ги и звездите в серията:

Съвършеният серум – 96% съставки от естествен произход

С изненадващата си двойна текстура, разработена с микрофлуидна технология, серумът и неговите 7300 микрокапсули съчетават свежестта на водата с комфорта на маслото. Основната формула включва технологията [F.G.N.], която цели трите ключови протеина – посланици в клетъчната младост за абсолютни антиейдж свойства. Лабораториите за формулиране избраха папаин, ензим, извлечен от папая, за подобряване текстурата на кожата и усилване на нейната сияйност. И накрая, ниацинамид – за предотвратяване и коригиране на тъмните петна.

Този обгръщащ и попиващ серум е идеален за всички типове кожа, дори и за чувствителната.

Околоочен крем – 95% съставки от естествен произход

С технологията [F.G.N.] кремът за очи незабавно запълва микро фините линии около контура на очите. Лабораториите избраха растението тинтява, което е със 100% естествен произход, събран в Оверн, Франция. Тинтявата въздейства на всички специфични проблеми в областта на очите.

Към основните съставки е добавен и ниацинамид, който служи за предотвратяването на тъмни петна.

Перлените частици озаряват цялата област около очите. Кремът е с текстура на балсам, който може да нанесете с масажни движения в зоната под очите. Този продукт за грижа за кожата е формулиран без аромати за по-голяма толерантност към чувствителните очи, под офталмологичен контрол.

Копринен крем – 95% съставки от естествен произход

С невероятно меката си текстура и пудрен завършек коприненият крем се нанася по нормалната до комбинирана кожа като коприна. Разработен с технологията [F.G.N.], неговата формула коригира признаците на стареене. Обогатен с интензивно хидратираща хиалуронова киселина и ниацинамид против тъмни петна, коприненият крем поддържа кожата гладка и перфектно равномерна.

Богат крем – 95% съставки от естествен произход

Богатият крем коригира всички признаци на стареене без изключение: бръчки и загуба на стегнатост, еластичност, плътност и сияйност. Основната формула включва технология [F.G.N.].

100% хиалуронова киселина от естествен произход с високо молекулно тегло, получена чрез ферментация на пшеница, за интензивно хидратиране и изглаждане на микро фини линии.

И ниацинамид, витамин, съществен за клетъчната енергия, който предотвратява появата на тъмни петна. Обогатена с масло от шеа, кремообразната и ултракомфортна текстура има кадифен завършек, който се топи в нормалната до суха кожа и я обвива в мекота.

За още от същото – виж 10-те най-горещи символа на женската красота на всички времена

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *