СПЕЧЕЛИ ПОКАНА ЗА MyBeatLive НА 19 ЕТАЖ НА ПАРК ХОТЕЛ „МОСКВА“

Thristian oт Boiler Room пристига за петото издание от поредицата MyBeatLive на 19 март на 19-ия етаж на парк хотел „Москва“

0 коментара Сподели:

Поредният епизод на MyBeatLive обещава да пренесе атмосферата на Boiler Room в София. Петото издание отново ще е на високо (19 етаж на парк хотел „Москва“). Специален гост на 19 март ще бъде един от основателите и главен двигател на Boiler Room – диджеят и продуцент Thristian. Лицето, което всички познаваме от многобройните му участия като водещ, селектор и представител на популярната стрийминг платформа, пристига в София за диджей сет.

Билети за петото издание на MyBeatLive, както обикновено, не се предвиждат, ето защо ние сме подготвили три двойни покани, някоя от които може да попадне при теб. Това, което се иска, е в коментар към тази статия да споделиш линк към любим Boiler Room епизод. На 17 март (точно в 17:00 часа) на случаен принцип ще изтеглим тримата си пратеници.

Не пропускай и излъчването на живо в интернет, което ще започне точно в 20:00 часа на сайта www.mybeatlive.com.

Следи профила  на алтернативната платформата MybeatLive и в Mixcloud, за да чуеш сетове на предишните участници в платформата на Ballantine's.

Още за партито чети тук.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *