40 ГОДИНИ БРАК

Нюйоркчанка снима щастливо женени двойки, прекарали целия си живот заедно

0 коментара Сподели:

Понеделнишки ни се иска да повярваме във вечната любов. Тук циникът ще каже, че такава няма, но ние сме склонни да вярваме, че всичко е въпрос на общи ценности, искреност, търпение и съвместимост на характерите. За да подкрепим теорията си, се спряхме на серия снимки, която ни среща с двойки, делящи щастлив съвместен живот вече повече от 50 години.

Вдъхновена от брака на собствените си родители, продължил цели 46 години, американката Tracey Buyce започва да снима двойки, имали късмета да бъдат заедно повече от 4 десетилетия. Тя започва инициатива на блога си, с която приканва посетителите да номинират двойки, на които тя от своя страна да подари безплатна фотосесия, с която да отпразнуват любовта си.

На блога си Buyce казва, че бракът е малката Вселена, която създава всяка една двойка за себе си. Той е комплексен, пълен с възвишения и спадове, радости и тъги. Досега тя е подарила общо пет фотосесии, включващи и снимките на Norbert и Mary, които са заедно от рекордните 71 години. Тяхната любов може да бъде открита в 13 им деца, 24 им внука и ежегодно нарастващия брой на правнуците им.

Buyce успява и да улови есенцията на успешния брак, откривайки общото между всяка една от заснетите двойки – между партньорите цари абсолютно спокойствие и комфорт.

Не пропускай да прочетеш и какво е значението на брака днес.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *