СТАНИ БАЛКОН ТУРИСТ

Гостувай на седем балкона, които IKEA превърна в градски кътчета за дълги приказки

0 коментара Сподели:

„Балкон турист“ е името на особено симпатична инициатива под шапката на IKEA. Бързо усетили, че не ни свърта на закрито, умовете зад кампанията ни намират чудна алтернатива – да гастролираме из софийските балкони на непознати. И преди да те хване параноята – да, те са предупредени, че идваш, и да, те са проверени софийски герои, с които със сигурност ще ти хареса да споделиш следобедното кафе, да изпиеш чаша ментова лимонада и да намериш повече от една темa за разговор.

Механизмът е съвсем простичък – избираш си балкон (имаш информация и снимки) и правиш резервация в удобно за хоста и теб време, като всичко това се случва за около 2-3 минути на balkonturist.com

Балкон туризмът е за теб, ако искаш да смениш гледната точка и да се насладиш на гледката и приятния дизайн на седем различни софийски балкона, преобразени от шведската компания специално за случая.


Балкон "Пикник" в Павлово преди и след дизайнерите на IKEA да се заемат с него.
 


„Балкон турист“ е иновативен подход в откриването на нови и интересни места в града и алтернатива на всички стандартни опции за прекарване на свободното време, които ни минават през ум. Седемте локации от кампанията са подбрани внимателно, за да покажат, че независимо от размера и разположението на балкона, IKEA може да преобрази всяка градска тераса. Седемте балкона, отворени за “балкон туристи” до края на месеца, са решени в различни теми: „Романтика на 6-ия етаж“ в кв. Хуподрума, балкон „Пикник“ в Павлово, балкон „Градина“ на бул. Симеоновско шосе, балкон „Chill out” на ул. „6 септември“, балкон „BBQ” в кв. „Манастирски ливади“, балкон „Случайна среща“ на ул. „Солунска“ и балкон „Tet-a-tet” в кв.“Стрелбище“.

Имаш времето до 10 юли да бъдеш #balkonturist и да видиш и усетиш града по различен начин, като резервираш някой от тематичните балкони безплатно и почерпиш вдъхновение от приятна гледка, дизайн и нови хора. Така новата колекция на IKEA от градински мебели и аксесоари е представена там, където й е мястото – на балкони от различни жилища в София. И да не забравиш, че от известно време можеш да поръчваш и онлайн.
 

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *