Неастрологичен хороскоп: 5 – 11 август

Отпускарският сезон отключва неподозирани висоти

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Това съм аз, маг Жаклина, с порция от хороскопа, който е второто най-приятно плажно четиво след книгата на Венета Райкова!

Овен

Вече сте в отпуск. Не позволявайте той да бъде развален от негативните ви качества като нервност и припряност.

Сатурн ви се пада във втори дом, а първата ви любовна морска тръпка ви се пада на 4 кърпи разстояние перпендикулярно на плажния бар. За тези, които не са силни в математиката, а са силни в цветовете, ще подскажа, че кърпата е синя. 

Телец

Ако искате да привлечете вниманието на противоположния пол, изберете плажна кърпа в син цвят. Чаровен представител на зодия Овен (доколкото е възможно) ще ви се яви с готовност за ласки или поне разговор. След това, к`вот стане…

Близнаци

Добрият Близнак ви казва, че има още работа за вършене в офиса, а лошият близнак не спира да пресира, че е време за отпуска и че хората вече я научиха наизуст автомагистрала „Тракия“. Не бъдете като другите, а отидете на север по „Хемус“. Това е съветът на третия Близнак, който още няма име, но набира присъствие. Неговите съвети са странни и нелогични, но винаги правилни. 

Рак

Официално слагам край на сексуалната фиеста на Раците! Не стига, че се оляхте, ами някои от вас се и поляха, с което прекалиха! Не искам да го правя, но вие не ми оставихте друг начин. Иначе във всичко друго ще ви върви, дори ще си купите нова тениска с провокиращ надпис със сексуален подтекст. 

Лъв

Сатурновата дупка вече ви напуска, а с нея ви напускат и всички мрачни мисли, които са накарали главата ви да запуши като кабинета на Андрей Слабаков в Брюксел.

Избавлението е близо, само на дни разстояние. 

Дева

На 10 август е професионалният празник на готвачите и по случай него съм ви приготвил автентична стара българска рецепта за миди Сен Жак по родопски. Към тях добавете и малко сьомга от язовира в Ивайловград и трапезата ще стане фантазия. 

Везни

На 5 август е международният ден на бирата. Само го казвам, вие сами изберете как да го посрещнете. Чувал съм някои да го празнуват с бира, а други да минават на водка след залез-слънце, когато празникът е приключил.    

Скорпион

Има предизвикателство за вас да правите секс във всеки по-голям град от Ахтопол до Златните.

Уловката, но само за мъжете, защото на дамите ще им излезе лошо име, е да ползвате един и същ партньор до 3 пъти.  

Стрелец

Не ви върви, вината за което си е абсолютно ваша. Мога да разваля тази лоша енергия срещу само 30 лв. за първоначален сеанс. Ефектът идва след 4 до 8 седмици, което ще рече, че мога да осмисля есента ви. Помислете си!

Козирог

Искам да ви помоля да се съсредоточите върху работата си, защото, ако няма работа, няма и отпуска, а ако няма отпуска, няма и почивка, а ако няма почивка, си е*@ло майката… Надявам се да ме разбрахте правилно. Желая ви успешна седмица! 

Водолей

Дотегнало ми е от непукизма ви.

Запомнете, че в живота се случва по-често да успяват хора, на които им пука! Рядко ми се случва да блестя с такава ерудиция, но явно отпускарският сезон отключва неподозирани висоти.  

Риби

Рано ви е за море, но не страдайте, колкото и да ви се иска да ревнете от болка, която е смес от равни части физически неразположения и душевна мъка. По-добре душевна мъка, отколкото душевна болест! Всичко е временно и това ще мине, скъпи мои. 

Ако имате нужда от персонални хороскопи, поправка на черна и бяла техника в „Надежда“ и евтини квартири на Шкорпиловци, потърсете ме на фейсбук страницата на маг Жаклина! 

Не забравяйте – любовта към слънцето минава през очилата

Какво се случва тук и по света?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни – знаем какво да ти покажем

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *