НЕАСТРОЛОГИЧЕН ХОРОСКОП ЗА 2016 ГОДИНА

Ако си дилър, терорист, имаш гадже или си роден между януари и декември, то звездите са ти го начертали...

0 коментара Сподели:

Идва краят на годината и традицията повелява да надникнем с любопитство и надежда към това, което ни очаква през следващите 12 месеца. Закъде обаче без любимите на всички годишни хороскопи.

Нова година без годишен хороскоп и без баница с късмети е като 14 февруари без шамари в Перник.

Едно е да знаеш какво ще ти се случи утре или следващата седмица, но друго е да ти се открие цял един нов живот за година напред.

Професионалните астролози, занимаващи се с лични хороскопи, може и да имат успех, но тези от вестниците ме съмнява, че са достоверни колкото учебниците по история в бившите югославски републики.

Не ми е нужна диплома или квалификация, за да ти кажа, че през януари ще си гладен, през август с тен, а през останалото време или пиян, или влюбен. То с това май се изчерпват човешките трепети. Бъди умен и ме послушай, малко спорт от време на време въобще не е излишен !

Да се върнем обаче на хороскопите. Звездите ми го говорят, че през 2016 г. ще се случи нещо подобно…

Овен

Пожелавам на представителите на знака да бъдат все така твърдоглави, но никога рогоносци. Това обаче не зависи само от тях, затова, когато дойде моментът, просто ги носете със здраве и с гордост.

Телец

Най-артистичните в зодиака, желателно е през 2016 г. да поемат по път, който да развенчае клишето, че АРТ означава: алкохолът ражда таланти. Предупреждавам, че ако рогата на овена изчезнат някъде, то телецът услужливо ще му сложи нови…

Близнаци

Скъпи мои приятели с биполярни разстройства. Тази година спрете да живеете два живота, не си пийте хапчетата, за да бъдете себе си, и изживейте пълноценно идните 366дни.

Рак

Скъпи рачета, вашия хороскоп за 2016 г. го е писал лично Кубрат Пулев. Не ходете настрани, а продължете напред.

Лъв

Бъдете силни, красиви и доблестни. На останалите препоръчвам да не се бъзикат много с царете и цариците, защото лъвовете имат големи зъби, но все така се случва, че враговете им гризват дръвцето.

Дева

На истинските деви от този знак пожелавам с намигване да станат лъвици, а защо не даже и тигрици по китайския хороскоп.

Везни

Работещите като дилъри ще удрят смело и здраво в грамажа своите клиенти, но не и шефовете си.

Пожелавам им теглилките винаги да работят в тяхна полза.

Скорпион

Знакът с най-силна сексуална енергия. Нека им е, тази година ще прободат с жилото си Девите и ще вкарат в правия път Раците.

Стрелец

Във времената, в които живеем под постоянна терористична заплаха, не е лошо всеки да има по един стрелец до себе си, затова представителите на тази зодия ще са най-търсената компания през 2016 г.

Козирог

Аман от рога през тази нова година… За да не станат фалове като с овена и телеца, най-добре е козирозите да си седят мирно и да си пасат тревичката …

Водолей

Харизматични, лидери, все велики личности и големи хора. Важното е през 2016 г. да запазят хладнокръвието си, защото дори на водолеите понякога може да им изплиска канчето.

Риби

Зодия тип „Лана дел Рей”, чувствителни и нежни, през 2016 г. рибките ще еволюират в рептили и ще поемат по пътя към световно господство! Тези, които не потеглят, ще бъдат я отстреляни от някой стрелец, я изядени от лъвовете.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *