Когато нервната ти криза има паническа атака

Изкуствено създаденото напрежение е много арт

0 коментара Сподели:
Когато нервната ти криза има паническа атака

Нервната криза е лесно постижима, не се изисква нищо повече от пътуване с трамвая вечер например, когато всичко започва като безобиден бой между контрольори и човека, който е убеден, че е Елин Пелин. Но психиката свиква с ежедневното напрежение дотолкова, че за да се притесниш максимално, трябва да положиш усилие.

Комплексирай се

За абсолютно всичко! За нещата, които не знаеш – столицата на Камерун, френски, последния писък на модата, как се пошират яйца. Въпреки че мозъкът ти ще се опитва да те спаси с информация по въпроси, по които си компетентен, не обръщай внимание. Важното е бавно и мъчително да увеличаваш списъка, който не ти позволява дори да се подиграваш пред телевизора на участниците от „Стани богат“.

Срини самочувствието си тук и сега на промоция.

Страхувай се от в-с-и-ч-к-о

От потенциална война, уволнение, болест, смърт, развалена храна, мухъл, направо в нов тефтер по азбучен ред изброй хипотетичните ситуации, които няма да те оставят да заспиш вечер или ще те будят с писък и пот в ранните часове на деня. Ако по някаква причина в момента личният ти живот и работата са окей, извади от сто кладенеца вода и си отдъхни, че паниката наистина има централно звездно място в календара.

Бъди мнителен

Не можем да споменем само ей така мимоходом личния живот. Ако имаш гадже, завиждай на необвързаните ти приятели, а ако си сам, се вайкай в обедната почивка как никога няма да срещнеш любовта. Ако ти казва, че те обича, го подозирай, че крие нещо и се подмазва, а ако не си чувал мили думи от 14 февруари, започни трескаво да го следиш, докато не развиеш маниакална ревност и депресия.

Не се грижи за себе си

Напук на всички статии не пий 2 литра вода, закусвай майонеза с лютеница, ползвай асансьор и до ниво партер, ако е възможно. Не влагай време и пари в курсове и нови хобита, не се запознавай с нови хора, не пий витамини и не си лягай навреме. Изобщо подсигури се, че ще ти е точно толкова гадно физически, колкото и психически.

Сравнявай се

За какво са измислени социалните мрежи, ако не за твоето униние? Дори 10 минути преди лягане ако разгледаш сторитата в Инстаграм, ще се увериш, че на никого никога не му е излизала пъпка на носа, а пътуването за две седмици в екзотична страна е нещо като твоето ходене до „Старбъкс“. Общо взето, красивите, слабите и успешните инфлуенсъри са всичко, което никога няма да успееш да бъдеш дори наполовина.

Ето как нервната ти криза вместо с „Фурла“ се сдобива с паническа атака. Go!

Голям, по-голям, най-сам.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *