ИЗЛИЗАЙ С МУЗИКАНТИ

Положителният полюс

0 коментара Сподели:

„Ти не си бохем, ти си безработен” – наистина важи за много хора, но понеже все артистите ги свързваме с бохемския живот, дойде ми бързата асоциация с „музикант къща не храни“. Първо, да развенчаем този мит. Това не е вярно! 

На повечето музиканти и артисти у нас им се налага да бачкат по офиси, ресторанти… абе, на поне още едно-две места, за да си останат музиканти. Например диджейството в страната е повече хоби, отколкото професия. Често срещани комбинации са мениджър – диджей; консултат – диджей; графичен дизайнер – диджей; PHP специалист – диджей; готвач – диджей; счетоводител – диджей; фризьор – диджей. С две думи – доста работливи са. Има и изключения, но те не са някакви особени музиканти.

В процентно съотношение повечето мъже в живота ми (не говорим само за връзки) са били диджеи, вокалисти, китаристи, барабанисти – всякакви музикантини. Oбстоятелства или съдба (доста тематична ще да е тази съдба) – не знам.  Да го отдадем на факта, че музиката е силен фактор в живота ми, пък и си падам по клубовете и танците.  Кой знае…

Като претеглим плюсовете и минусите, определено си заслужава да излизаш с такъв тип мъже, най-малкото не е необходимо да се обясняваш

защо постоянно ти е пуснат спотифаят, миксклаудът, саундклаудът, тубата, радио Хоризонт, цигулка и концерт или някакъв фонотечен онлайн абсурд. 

Ето и още малко големи „ЗА“. Имат куп приятели и никога не скучаеш. Покрай това успяваш да създадеш много нови контакти. Винаги знаеш, че през уикенда някъде ще се „избухва“.

Те са емоционални, което ги прави чаровни и привлекателни. Под емоционални не разбирай ревливи, а по-скоро страстни натури, които обичат да се изразяват чрез емоциите си и винаги знаят кога трябва да ти купят шоколад.

Ако си попаднала на добър музикант, бъди сигурна, че ще слушаш и качествена музика през цялото време. Чувството е, сякаш винаги имаш музикален фон… за всеки миг от живота си.

Никой не би отказал да излиза с Rock ‘n’ Roll звезда, нали? Ами те са рок звезди… Получават много внимание от хората. Жените си падат по тях. Това не е повод за ревност, а за гордост, бих казала.

Музикантите са някак по-глобални натури и изключително интересни личности не само защото често са на турне (това с пътуването си е велико). Повечето не са празноглави и умеят да водят интересни разговори.

Преживeли са много неща, особено ако са били от „по-дивите“ като тинейджъри. Това пък ги прави по-осъзнати и улегнали като по-големи. Знаят доста за пристрастяването към алкохола, наркотиците, жените. Щипката „лошо момче“ – вечният магнит за добрите момичета.

Наясно са с трендовете, модата, изкуството. Дори за това можеш да разговаряш с тях.

Предвид състоянието на културата в страната, тези хора са винаги със силна социална позиция.  Тяхното оръжие е музиката. Малко гледки са по-секси от тази на мъж с благородна кауза…

Не са скучни, обичат живота и знаят как да се забавляват. Знаят как да забавляват и теб, нали това работят.

И не на последно място – романтични са. Колкото и да се правят на твърди, в душата си са просто едни мечтатели. Щом го усетиш, вече са ти влезнали под кожата.

Мога да ти дам още толкова причини защо да не се срещаш с такива мъже, но по-добре излизай с музиканти! Могат да са солта на живота.

ДОБРИ И ЛОШИ ПАРТИИ СПОРЕД ПРОФЕСИЯТА

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *