В София през уикенда: 05 – 07 април

Последвай ни в този birthday weekend

0 коментара Сподели:

Този уикенд празнуваме няколко рождени дни, на които и ти си поканен. Освен тях София ще ти предложи още много парти емоции и музика до малките часове на нощта, че и след тях. Топлият дух, примесен в градско вълнение и цяла зима отлежали емоции, ще излезе по улиците, за да вилнеят в идните 72 часа различни удоволствия.

ТЕО – НА ГРИЛ * BIRTHDAY COMEDY ROAST
Петък, 21.30 часа, Студио 5*

Петъчно ще закрием седмицата, празнувайки рождения ден на любимия ни Тео Чепилов със специалното Birthday Comedy Roast шоу в Студио 5*. Очаквай на едно място много готини хора и смях в лицето на всички комедийни и не само приятели на Тео, които обещават да се позабавляваме с много истории от близко и далечно Теово време.

6 YEARS OF BAR FLIPFLOP | 6 ГОДИНИ БАР ФЛИПФЛОП | 06-07.04
Събота, 15.30 часа, FlipFlop

Ако има място, което отразява лежерния характер на уикенд забавленията ни, то това е плажното барче на ул. „Оборище“ – FlipFlop. Няма как да не се присъединим в честването на шестте години от съществуването му – което за нас се отрази в много делнични вечеринки, купонджийски вечери и съботно-неделни следобеди, останали в историята.

STRANGER SYNTHS // TELL ME // 06.APR
Събота, 23 часа, TELL ME

В събота вечер отваряме портала към друго измерение с много synthpop, synthwave, indie electronica, tech house, dance. Зад пулта ще са любимите ни нощни герои Ники Въжаров и Драгомир Дончев. Освободи еклектичното в душата и се отдай на часове хипнотизиращи танци, добре знаеш, че дори да пристигнеш без компания, ще се потопиш в опияняващата атмосфера на мястото.

FRENCH TIME OF MINE С ФРЕНСКО ВИНО, ГУРМЕ И ОЩЕ ОH-LA-LA
Събота и неделя, от 14 часа, Cake box

Запази си съботния следобед за лежерно прекарване в компанията на Cake box – с елегантни френски вина, малки гурме изкушения, пролетни цветя и френска козметика. OH-LA-LA! Тук те очаква комбинация от 3 елегантни френски вина и 3 сета гурме вкусотии към тях, както и съвети за красива кожа през пролетта от френската козметика DARPHIN, тест на избрани продукти с мощна ботаническа сила и още много изненади.

MURAL, MURAL, ON THE WALL, I’M AT HOME AFTER ALL – ОТКРИВАНЕ
Неделя, 16 часа, ул. „Лозенград“ 5

Запазили сме си градската неделя за малко по-арт преживяване. За всички оцелели в петък и събота вечер няма да крием – сборният неделен пункт, където ще споделяме уикенд преживянията, е на ул. „Лозенград“ 5. Освен това ще се порадваме на новото парченце стрийт арт в града ни, дело на ТОЧКА СПОТ. Тук ще разбереш повече какво е mural и ще видиш новия софийски – визуална история на жени от Ирак, Йемен, Сирия, Афганистан и Палестина.

7 български филма, които трудно ще изгледаш до края, дори и през уикенда.

Ето и какво те очаква, ако случайно решиш да се изгубиш в Истанбул.

Какво още се лучва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *