ТЕОРИЯ НА КОНСПИРАЦИЯТА

СлучаЕност, не мислА!11!!!!

0 коментара Сподели:

Конспирациите са солта и пиперът на всяко общество. Когато се случи нещо, което човешката популация не може да си обясни или откровено не иска да приеме, се ражда някоя нова конспиративна теория. Я ще са илюминатите виновни, я извънземните, а защо не и това, че земята е плоска. Представям ви най-разпространените конспирации в днешно време, а вие внимавайте, защото истината е някъде там…

№1 ИЛЮМИНАТИТЕ, РЕПТИЛИТЕ, МАСОНИТЕ И ДР. ТАЙНИ ОБЩЕСТВА, КОИТО КОНТРОЛИРАТ СВЕТА
Орденът на илюминатите е създаден през 1776 г. от университетския професор Адам Вайсхаупт в Горна Бавария, Германия. Движението се състояло от хуманисти, либералисти, републиканци, привлечени от редиците на германските масонски ложи, които вярвали в правото на свободен избор и равенство между половете.

През 1785 г. по заповед на управника на Бавария започнали масови действия за унищожаването на илюминатите, които били продиктувани от вярването му, че тайните общества са заплаха за баварската монархия и държавната религия. И въпреки че няма достоверни доказателства, че

илюминатите въобще са успели да преживеят гоненията от 1785 и че са продължили да развиват дейността си, в момента те са една от най-търсените думи в Youtube и Google.

Първо, не е ясно как точно си тайно общество, като всички знаят за теб, и, второ, трябва най-накрая всички “тайни” общности да се разберат Бионсе към коя от тях принадлежи. Горката певица, редом с кралица Елизабет II, Обама и още една сюрия хора са толкова желани, че тайните общества така и не могат да си ги поделят. Те са ту илюминати, ту рептили, ту масони… Човек чак се обърква накрая, а си е важно да се знае. Най-свежото попълнение в редиците на илюминатите от българска страна е Джорджано. В тубата го съобщиха, а там всичко е вярно. Дори и да не е, им го даваме от сърце и може повече да не ни го връщат. Халал да им е!

№ 2 ЕЛВИС, ТУ ПАК И ДЖАКО СА ЖИВИ
Повече от 20 процента от американците вярват, че Елвис е жив. Макар смъртта на великия певец и актьор да е през 1977 г., неговите заклети почитатели не могат да приемат истината и до ден-днешен твърдят, че тогава той инсценира смъртта си, за да се отдаде на спокоен живот.

Множеството неясни обстоятелства около покушението на Ту Пак и фактът, че той е кремиран бързо след смъртта му, подклаждат спекулациите,

че рапърът не е умрял, а 12-те изстрела срещу него са били постановка.

Феновете не спират да търсят доказателства за тези теория – от модела на маратонките в някой клип, през различните псевдоними на певеца, чак до нумерологията.

Въпреки неоспоримите факти и дори снимки Майкъл Джексън е следващият изпълнител, за който има теории, че е жив благодарение на огромната любов на феновете му и отказа им да приемат смъртта му.

И докато ние си говорим за тях – Елвис, Ту Пак и Джако чакат четвърти за белот на някой таен екзотичен остров, докато пият шампанско и мезят с хайвер. Защото златното правило, че втори за секс и четвърти за карти се намират най-трудно, важи дори и за звездите.

№ 3 ЗЕМЯТА Е ПЛОСКА
Позабравеният рапър Б.О.Б. нашумя наскоро, но не с последния си трак, а с твърденията си в Туитър, че Земята е плоска. И ако разбираме защо древните цивилизации са смятали Земята за плоска, то не ни го побира умът как някой средноинтелигентен човек в началото на 2016 г. може да твърди същото. Питагор още VI век пр.Хр. стига до извода, че Земята е кръгла, а други хора дори не могат да влезнат в сайта на НАСА и да погледат малко снимки от Космоса.

И докато за повечето хора Антарктида е труднодостъпна дестинация заради суровите си условия и отдалечеността си, за последователите на теорията за плоската Земя той всъщност е такъв заради нашата собствена сигурност. Защото, ако преминеш този леден пояс, който всъщност покрива края на Земята, ще паднеш в Космоса.

Аха, най-накрая си обясних защо на Антарктида няма пингвини. 

№ 4 КАЦАНЕТО НА ЛУНАТА
Накратко тази конспиративна теория твърди, че първото кацане на Луната през 1969 и последващите до 1972 са били изфабрикувани от американското правителство с цел да спечелят космическата надпревара със Съветския съюз.

Дори при наличието на доказателства, направени след 2000 г., които  безспорно показват, че има следи от кацането през 1969 и твърденията за фалшификацията са опровергани, каналът FOX излъчва документалния си филм “Теория на конспирацията: Дали кацнахме на Луната?”, с който продължава и подсилва тази теория.

И без значение дали американците са били там или не, ние дочухме, че Б.Б. обмисля построяването на магистрала до Луната, защото тя се нарежда по важност след тези до морето и Гърция, а пък и представете си колко ще струва винетката до там.

Хората са огледало на собствената ни личност. Или поне в това световната конспирация ни кара да вярваме…

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *