“FEEL” THE SUMMER

Dj Mahmut Orhan и Leeroy Thornhill от The Prodigy пускат за TUBORG Night Edition

0 коментара Сподели:

Лято е и категорично заявяваме, че дни не ни трябват – поръчваме си само нощи. Иначе казано, поръчваме си Tuborg, а той се грижи  да получим най-добрия вариант на леко запотена, газирана лятна вечер, чийто послевкус усещаш дълго след това. Ако си от хората, чиято втора природа е нощният живот, виж по-долу кои дати да запазиш за TUBORG Night Edition – кампанията, която обединява над 40 цветни партита на ключови места в София и Пловдив.

Забавлението започва от пловдивския клуб W Gardenна 22 юли с другото име на лято 2016 – DJ Mahmut Orhan.

Подготви си обувките за танци, защото свежото Deep House, Indie Danceи Nu disco звучене на сензационния артист няма да ти позволят да стоиш на едно място. Работата му е основно съсредоточена върху ре-аранжиране на парчета от 80-те и 90-те години, а онова, което със сигурност ще чуеш (и почувстваш), е безспорният номер 1 за сезона „Feel”.

На 27 юли, специално за TUBORG Red Edition,в България пристига Prodigy легендата и един от най-добрите рейв танцьори на всички времена Leeroy Thornhill.

Музиката на Leeroy е силно повлияна от тежките електронни бийтове, oldschool семпли, хип-хоп и рок от средата на 90-те години. Сетовете, които ще чуем в София, носят атмосферата на добрите стари времена от апогея на TheProdigy с разнообразни електромиксове и танцувални предизвикателства, превърнали се в негова запазена марка. Започваме от 18.00 часа в Маймунарника.

Предстоящи партита в летния календар на TUBORG Night Edition са:
30 юли– The Red Edition– TUBORG LIVE Marathon в клуб „Библиотеката“, Пловдив
27 август– The Green Edition– TUBORG LIVE Marathon в клуб „Библиотеката“, Пловдив

Календарът се обновява постоянно и е достъпен през специално приложение въвFacebookстраницата на TUBORG.

И докато все още сме те хванали на музикална вълна, виж тук 5 парчета, които няма да чуеш в клубовете.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *