ВИТОША ОТ ЕКСТРЕМЕН ЪГЪЛ

И това лято велосипедисти печелят слава онлайн

0 коментара Сподели:

Ако имаш супер як и наточен байк и често го подкарваш в планината, то следващата инициатива буквално ще стопли сърцето ти. Става въпрос за безплатния специализиран транспорт, който осигуряват от Lidl, водещ към ключови места на Витоша.

Едно от тях е и хижа "Алеко“, в близост до която от тази седмица е достъпна и Вело линия –  инсталацията на бранда, предназначена за заснемането на планински байкъри. Това е втора година, в която инсталацията ще заснема шеметните им спускания със сензорни камери, разположени по трасето. Този път то е по-достъпно, камерите предлагат повече, а вероятно и самите колоездачи. На склона до Голи връх те ще могат да запечатат всеки момент от екстремното си спускане, като натиснат бутона в началото на инсталацията. Преди да се спуснат, е нужно да вземат своя билет и да изчакат светофара. Тогава камерите ще се активират, заснемайки всеки екстремен миг по трасето.

Байкърите ще удължат вълнението от спускането си, като открият своето готово видео на veloline.bg с помощта на билета си от инсталацията. Най-гледаният клип ще спечели на някого от ентусиастите персонална фотосесия в списание 360°. А за най-големите ентусиасти Lidl има още една награда – байкърът с най-многото качени видеа ще спечели 5-дневна байк ваканция в хотел "Орловец"***** с включена лифт карта за велопарк "Пампорово". Екстремен или не, можеш да създадеш повече спомени от Витоша със Зелена линия. Разписанията на автобусите можеш да чекнеш тук!

ЗЕЛЕНА ЛИНИЯ ВИТОША: ЗЛАТНИТЕ МОСТОВЕ – Х. "АЛЕКО"

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *