ВРЕМЕ ЗА ЦВЯТ

Есенно-зимната колекция часовници на FOLLI FOLLIE или удоволствието да наблюдаваш как времето тече

0 коментара Сподели:

Напук на разбирането, че зимата обезцветява гардероба и живота, новата есенно-зимна колекция на Folli Follie е save бутонът на цветовете в нашето ежедневие. Новата  slim линия, съчетана с ярки тонове и класически дизайни, ти слага етикета на разпознаваемото, същевременно стилно присъствие.

PERFECT MATCH

С новата линия на неувяхващата колекция часовници Match Point, наречена Perfect Match,бележим точка от ас. Намираме класическата семплост за особено привлекателна, особено когато е съчетана с модерни елементи. Римските цифри са константата, докато разнообразието от цветове и материали за каишките дава възможност да си поиграем с визиите.

LADY BUBBLE

Новата колекция Lady Bubble е вдъхновена от мистериозните капсули на времето, предлагайки ни да го отмерваме с футуристичен, но елегантен аксесоар. Окръгленият корпус, комбиниран с широка палитра от кожени каишки в бяло, сиво, червено, розово и черно или в хитовите в момента пастелни тонове като пепел от рози. Изключително женствени, тези часовници може да се носят и с гривна от стомана и с розово златно покритие.

HEART4HEART DIAPHANOUS

Глобалният успех на емблематичния Heart4Heartмотив от четири сърца и продължава своето модно пътешестние с колекцията Heart4HeartDiaphanous. Любителите на видимия механизъм познават добре култовия дизайн, следвайки мотото, че външността е нищо без красотата на вътрешността. Автоматичните часовници Heart4HeartDiaphanousса със семпъл и дискретен циферблат с римски цифри. Кожените каишки са в крак с модните тенденции за сезона като бяло, червено и сиво, съчетани с позлатени в розово злато корпуси. Едно важно условие за елегантност.

SANTORINI FLOWER DIAPHANOUS

Изключително динамична, но и много женствена, колекцията Santorini Flower Diaphanousе съчетание от ръчна изработка с бляскава функционалност. Ще ги познаеш по отличителния корпус от стомана или с розово златно покритие, с емблематичния мотив Santorini Flower на циферблата. Семпли или украсени с винтидж розови циркони, цветето на Санторини върху циферблата деликатно разкрива автоматичния механизъм на часовника.

SANTORINI FLOWER TWIST

За онези, които не следят времето, а гонят безвремието, часовникът Santorini Flower Twist от розово злато блести с доминиращия седефен мотив Santorini Flower. Тази колекция стана хит заради въртящия се механизъм в корпуса, който позволява лесна смяна на различни цветове кожени каишки или керамични гривни.

Показваме ти за съвременния български моден дизайн, за който трябва да знаеш повече.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *