Досиетата (SE)X

Или архивите на срама, които не можеш да скриеш под завивките

0 коментара Сподели:

В секса нещата могат да са много хубави, твърде хубави или просто пълен провал тип „Кошмари на Елм Стрийт” 1, 2 и 3. Е, на всеки се случва… надявам се поне. Ето и 10-те най-неловки моменти, които съм виждала и за които съм чувала. За да знаете, че там някъде не сте сами.

ПТИЧКИ, ПЧЕЛИЧКИ И ДОМАШНИ ЖИВОТНИ
Котките са мили същества, но определено не ви препоръчвам този мяукащ домашен любимец да е в стаята, когато правите секс. Който и да е отгоре, котката винаги ще е най-отгоре. Гледката на движещия се ритмично напред-назад Мърчо, забиващ нокти в гърба на партньора ви, завинаги ще промени вашето отношение към него и между вас вече нищо няма да е същото.

ГРАДСКИ ДИСКОМФОРТ
След секса за една нощ с непознат или почти непознат, на сутринта е винаги неловко. Още по-неловко е обаче,ако трябва да го изтърпим в асансьора надолу, без да се червим, а какво остава да попаднем заедно в някое общо 94, заклещено в задръстването на Семинарията? Тогава можем да направим две неща:
А) да стоим на противоположни ъгли на автобуса, правейки се, че този човек не сме го виждали никога, въпреки че допреди малко сме били заедно под душа
Б) да седнем един до друг на седалката и да водим възможно най-дългия разговор в живота ни за метеорологичните условия, плащането на данъци и билета от 1.60.

„Преди малко разучавах тялото ти с пръсти, но какво ще кажеш за по-скъпите винетки?”

НАГОРЕ НАДОЛУ… С АСАНЬОРА
Добра идея. Но само ако асансьорът е блокирал между няколко етажа. Иначе рискувате да докарате инфаркт на някоя съседка и да плащате по-висока такса вход до края на живота си.

НАТУРАЛНО В ПАРКА
В някои моменти чуждите тела на неочаквани места  са нещо приятно. Това обаче не важи за листа, шишарки, пясък, пръчки, щипалки или паяци. Също така при еротични ласки на подобни места рискувате да се зърнете  в някой новинарски сайт със заглавието: „ШОК! УЖАС! СРАМ! Двойка прави секс в парка! Ексклузивни снимки!”.

50 НЮАНСА СРАМ
Да се похвалиш със садо-мазо „експириънс” е винаги добра идея за следобедното ви събиране с приятелки или на чаша бира с колегите.

Да, наистина Ноевият ковчег е построен от аматьори, но това не означава, че аматьорите могат да правят всичко. 

Мъченията тип романите на Александър Дюма и работата с моряшки възли в леглото не са лесна работа.  Именно подобни авантюри са в дъното на любопитни докторски разкази от типа: „Знаеш ли, на какво бяха закачени белезниците?“ и „Само какво изкарах от корема на този!“.

PARENTAL ADVISORY
Понякога, като те удари, удря те и така ти се иска, че повече няма накъде. И все пак, ако децата ви са в другата стая, по-добре им платете таксито до баба и дядо или им дайте джобни за игра с приятели навън, отколкото да рискувате да ви хванат в крачка, или по-точно между два крака, и да използват това срещу вас завинаги. „Мамо, може ли да отида на купон с приятели на една вила? О, не може ли? А ще ми кажеш ли какво правихте с  татко тогава?”.

СЕКС МЕНЮ
Може и да ви се струва добра идея да си хапнете парче пица от тялото на любимия ви, но само си представете цвърчащия горещ кашкавал, залепнал върху корема му. И опитите ви да го махнете на фона на отчаяните викове: „Махни го, махни го, махни го, умирам. Мамоо!”. По-добре пробвайте с някой сухар.

ХОРА И УЛИЦИ
Ако някой види някой в запотената кола… този някой прави секс.  Много неща могат да се объркат при размяна на ласки върху скоростния лост. Колата да тръгне надолу към бурна река, полицаи да чукат на прозореца и да питат: "И к’во правим ся", колата да се преобърне или някой да свърши… със средна телесна травма. Само предполагам, разбира се. Но това,  с което наистина трябва да внимавате, е колко голяма е колата (двуврати не се препоръчват), защото няма нищо възбуждащо в това задните части на партньора ви да удрят по страничното стъкло бясно като чистачки в порой.

TWISTER ЕМОЦИИ
При групови приключения в леглото и общо шест крака и шест ръце могат да се объркат много неща. Със сигурност внимавайте да има място за вас на леглото, а не да се окажете под него.

После е трудно да се обясни на Спешна помощ как точно сте натъртили бедро или счупили ръка.

Другото лошо при ситуацията „двама са малко, трима са много” е, че все някой остава пренебрегнат в страшната галимация.

TALK THAT TALK
Да разговаряме в леглото и извън него е важно. Но приятелката на една моя приятелка ми разказа как веднъж, точно в сюблимния момент тя изведнъж изригнала: „Ей, знаеш ли? Дойдоха изравнителните сметки за парното.  Не дължим нищо!”. Доста срамно за… тази моя приятелка.

Виж още 5 факта за секса, които разбираме погрешно.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *