Fashion minute с Маги Джанаварова

Надникваме в гардероба на Маги Джи за чиста проба вдъхновение

0 коментара Сподели:

Маги Джанаварова е изключително симпатично и усмихнато момиче, което наскоро взриви отново чартовете с присъствието си. Общата им песен с Нора Караиванова "Дива" все още се радва на вниманието на феновете, но точно днес решихме да заобиколим безспорния талант и да отдадем заслужено внимание на външния вид на певицата.

Ако питате нас, да изглеждаш добре също си е талант,  защото вроденият усет за стил е нещо, което не може да се култивира или да се наслои с грим и прически.

Маги носи невероятна, обаятелна, невъзможно да се сбърка или подмине женственост в най-чиста форма, а днес ти я представяме в едно много забавно видео и интервю малко по-надолу.

Маги в три думи?
Усмихната, щура и мечтател.

Колко е важна модата за теб?
Модата винаги е била част от мен и от съществуването ми. Тя е веднага след музиката още от малка. Имах скицници, пълни с модели на дрехи, които аз рисувах, шиех дрехи за кукли и за себе си (с помощта на баба). Модата е нещото, с което бягам от сивото ежедневие и проблемите. Един човек някога ме нарече консуматор просто защото явно не ме познава,

за мен модата е нещо, което ме кара да се усмихвам, чрез нея изпитвам много силни емоции и интересното е, че заразявам хората около себе си с тази моя "болест" МОДА.

Обожавам я!

Има ли нещо, което е супер характерно за стила ти?
Характерното е, че много често го променям. Обичам промяната и разнообразието. Понякога ходя в ежедневието си с изрязана рокля и високи токчета, понякога с панталон и сако, а понякога с маратонки и скъсани дънки. А като тийнейджър бях още по-смела във визията си. Обичам да променям и косата си, но в последно време си налагам да не го правя.

Как се промени стилът ти през годините?
Така както душата ми го усеща. Но определено започнах да гледам по-сериозно на начина, по-който се обличам, и на това, как трябва да изглеждам на определени места.

Има ли някой/нещо, което е дало отпечатък върху външния ти вид сега?
За пръв път някой ме кара да се замисля над този въпрос, винаги въпросът е бил – кой ти е повлиял в музиката. Не се сещам за конкретна личност или марка. Гледах страшно много музика, чрез която виждах и модата, много често гледах и FashionTV. Просто виждам нещо на закачалка и започват да излизат идеи как да го съчетая, какви обувки да сложа. 

Най-ценният съвет, който си получавало от майка си, за начина, по който изглеждаш?
Никога не ми е давала съвети, по-скоро съветът беше "Много си гола, облечи си яке!". Тя ме оставяше сама да открия стила си, но и аз винаги търся нейното одобрение.

Имаш ли нещо в гардероба, което си откраднала от нея?
Не точно откраднала, но да, и то немалко. Имам даже неща и от баба ми, обичам да се ровя в старите дрехи в гардероба на село и да си откривам неща, актуални за момента. Впечатлява ме прецизността в изработката и стилът от едно време.

Има ли дреха, с която не можеш да се разделиш?
О, да, имам и такива обувки. Затова тези, с които не мога да се разделя, просто ги нося при мама или ги вакуумирам. Само не знам докога ще имаме място за моите страсти.

Има ли нещо, което винаги си искала да сложиш/облечеш, но все не ти е стискало?
Единственият стил, в който не съм се впускала изцяло, е може би рок. Това е нещо, което смятам да преоткрия, защото до момента не го усещах като мой.

А знам, че винаги когато не се усещам комфортно и красива, това се усеща от хората, с които се срещам.

Коя е твоята тенденция този сезон?
Аз не съм от хората, които стриктно следват модните тенденции, но едно от нещата, които ми харесват, са широките дрехи и войнишкият стил. Радвам се и че любимият ми цвят зелено е супер актуален този сезон. 

А откъде вдъхновяваш стила си – от списания, фешън блогове, улицата или…

Изпреварих въпроса май. В последно време се запалих и по фешън блогове, но преди време имах една огромна колекция от списания за мода. Много често се случва просто като изляза по магазините. 

Кой е завършващият щрих в тоалета ти, без който нищо нямаше да е същото?
Обувките!

Трите неща, които задължително слагаш в куфара, когато тръгваш на път?
Обувки, рокля и парфюм.

Най-универсалният сет, с който можеш да преминеш през всички етапи на деня?
За мен най-универсалният сет е дънки, обувки на ток и риза. Така мога да съм в ежедневна, бизнес и приятелска обстановка. Няма как да сбъркаш така.

Дай един съвет към 14-годишното си Аз…
Никога да не ме напуска! Точно това 14-годишното Аз ме прави будна в модата и музиката.

Това, което всяко момиче трябва да знае за модата, според теб е…

Че модата никога няма ограничение и олицетворява свободата на духа. Бъдете себе си, експериментирайте дотолкова, доколкото се чувствате добре, и ако обичате модата, просто й се отдайте.

FASHION MINUTE С ПЛАМЕНА ГИРГИНОВА

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *