Кои са най-добрите заведения в София? Ти избираш!

Гласувай във второто издание на Go Guide Food & Drink Awards и спечели Премиум СПА почивка за двама в Riu Pravets Resort

0 коментара Сподели:

Гръмнахме шампанското в редакцията, защото на 16 януари към 16 часа отворихме линиите за гласуване, както казва един небезизвестен ТВ водещ.

Go Guide Food & Drink Awards е второто издание на инициативата за оценяване и награждаване на най-добрите заведения в столицата, в която ние номинираме, а ти гласуваш!

Добре познатият ти градски гайд следи строго, но справедливо за всичко качествено и ново и е безпогрешен в препоръчването. Логичното развитие на традицията е именно открояването на тези локации в столицата, които не спират да се стараят да са на ниво и им се получава.

Последната дума обаче е само и единствено твоя! Успяхме да съберем и подредим най-добрите сред добрите в 18 категории, с цели 3 повече от миналата година. За 2016 можеш да избереш още Най-добър бар, Най-добър live бар и Най-добър гурме ресторант. За останалите 15 категории ела на awards.goguide.bg и подкрепи любимите си места в града. Отнема около 5 минути.

Все по-високото качество на местата за хранене и забавление в града се дължи и на тези, които вярват, че мнението им има значение, и знаят, че е важно да го споделят. Ето защо считаме за редно да наградим и тях!

Всеки гласувал може да спечели Премиум СПА уикенд за двама с ексклузивни условия в райското кътче Riu Pravets Resort.

Наградата включва още закуска и вечеря, стая със спираща дъха гледка към езерото и урок „Въведение в голфа“. А за максимален релакс гостите на хотела ще могат да се насладят на руска сауна, финландска сауна, билкова сауна, арома сауна, солна парна баня, лакониум, ледена стая, зона за отдих с легла със затоплени камъни, солено езеро, калдариум, тангенторна вана, традиционна турска баня, тематични душове и закрит плувен басейн.

Даваме ти още цели 90 причини да гласуваш под формата на ваучери за консумация в номинираните заведения.

Можеш да регистрираш повече от едно участие в жребия за наградите, като поканиш трима приятели и те също гласуват. Всеки трима ти носят +1 запис в нашата база данни, а това можеш да повториш неограничен брой пъти.

Сайтът за гласуване е активен до 16 февруари, а на 24-и ще обявим кои са победителите във всички категории. Важно е да гласуваш!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *