Прероденият шедьовър на Adidas, който може да бъде твой

Накарай най-много хора да въздишат по страхотните EQT маратонки и ги СПЕЧЕЛИ

0 коментара Сподели:

Adidas продължава да гъделичка чувствата на всички sneakerhead маниаци и след истерията около Yeezy и масивния успех на NMD те се пускат още по-бързо по течението с култовия модел от края на 90-те EQT.

Трите ленти се връщат към миналото си, за да открият, че това, което лежи в основата им, е вечно и само то може да призове силата, която да предопредели бъдещето.

А през 2017-а то е белязано от новата ера не само за EQT, а и за целия бранд, който започва и пълното си преобразяване. Новата фундаментална философия е предизвестена от ново лого, вдъхновено единствено от Трите Ленти на самите кецове.

През 90-те логото Equipment включва комбинация от бяло, черно и зелено и бързо се превръща в обет за поколения атлети: безкомпромисно обещание за динамика, комфорт, практичност. Най-доброто от adidas, без значение кои маратонки си избрал, без значение коя дреха ще направиш своя. През 2017 линията се завръща с тази разлика, че зеленият цвят, създаден преди 25 години, се превръща в абсолютната му противоположност, червеният Turbo Red – нов емблематичен за колекцията цвят и нов символ за друго, следващо поколение.

Повторната поява на EQT дава и ново определение за стил. Стил, който не се ръководи от тенденции и мода, а от усещането за цел, функция, качество. Усещането, че само същественото има значение и нищо извън него.

Предназначена за новото поколение, тази колекция маратонки дава съвсем нов смисъл на модата. Освобождава от излишното, за да се върне към същината, премахва ненужното, за да е сигурно, че наличните елементи ще сътворят по-стойностен продукт. Все неща, толкова близо до нашата философия на живот, че веднага се припознахме в EQT. Това е и причината, поради която решихме, че ще подарим чифт от тези обувки с характер на някой от нашите читатели.

A за да си сред тези, които имат шанс да разхождат EQT из софийските улици, трябва да отидеш в единствения магазин на Adidas Originals в София, който се намира в Mall of Sofia (на бул. "Александър Стамболийски" 101), да се снимаш с маратонката, да качиш снимката във личния си фейсбук профил с хаштаг #EQT, да направиш това публично достояние и да приканиш всичките си приятели да харесат това.

Този от вас, който е накарал най-много хора да въздишат по страхотните EQT маратонки (има най-много харесвания на снимката), си ги печели веднага, а тези които му дишат във врата, ще поощрим с тениска и шапка от adidas.


Започни да снимаш още сега, без да се ограничаваш в броя кадри. Имаш време дo 24:00 часа на 10 февруари. На 11 февруари обявяваме и късметлиите.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *