Домовете, в които се влюбихме заради аквариумите

Дизайнът познава страсти всякакви

0 коментара Сподели:

Има нещо наистина пленяващо в аквариумите. Може би е това, че са естествена и натурална част от океана, побрана само между няколко стъкла, или e само заради естетиката на рибките и растенията в него. Определено „калейдоскопът“ съчетава в себе си красотата на подводния свят и модерното дизайнерско излъчване в едно, като създава картина, която просто грабва окото.

Изкуството да създадеш малко кътче от огромния морски свят в дома си е ежедневна глътка въздух, която ти дава сили да преживееш в мръсния и мрачен мегаполис. Луксозните домове, а и малките спретнати апартаменти имат нужда точно от този абстрактен ъгъл или център, вграден в мебел или в стената, който просто пасва там, където има нужда от естетическа завършеност.

Въпреки че акваскейпингът не е от най-скъпите хобита, в домовете на ексцентриците откриваме аквариуми за хиляди долари и дори за рекордните 4 милиона долара, покрит със злато. А ако вътре е най-скъпата и рядка риба в света – бяла аруана, значи виждаме най-впечатляващите и екзотични аква дизайни в света. Вижте най-уникалните аквариуми в луксозните жилища по света и се пренесете мислено в морския им рай.

Разгледай апартаментите, в които бихме прекарали цяла есен…и още няколко месеца след това.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *