Дневната на университета

Или как пространство в УАСГ се превърна в цветно кътче за свободомислещи и активни млади хора

0 коментара Сподели:

Ако някога си влизал в УАСГ, вероятно си забелязал, че сякаш времето там е спряло. Пропаст от десетки години стои между средата, в която се учат и вдъхновяват архитекти и бъдещи строители на заобикалящото ни пространство, и самото модерно такова от другата страна на университетските стени. Хубавото е, че някой забеляза това. Прекрасното е, че този някой реши да вземе промяната в свои ръце.

Неслучайно разказваме за инициативата на ИКЕА от преди няколко дни точно сега, защото вече можем да ти покажем и aftermovie с някои от замесените, сред които е и нашият главен редактор Влади Герасимов. Мина Голева, Иван Шопов, Влади, Bumbo Klaat и Skywalkers се снимаха в сет ъп-а и цял ден в университета рисуваха, свириха, танцуваха и раздвижиха доста пространството.

А какво се случи всъщност? Накратко:

едно сиво пространство се превърна в „Дневна“, която кипи от цвят, собствена енергия и блести с функционалност.

Зам. Ректора на УАСГ, Любо Георгиев и Йоана Цонева – маркетинг мениджър на ИКЕА го откриха с чисто нова изложба, курирана от студенти, чиято муза е динамичното ежедневие. „СВОБОДАТА ДА СИ ТИ“ е посланието, което вдъхнови 17-те дизайнери на ИКЕА да създадат всичко от мебели, през аксесоари за дома, до храна, за да  направят живота на активните млади хора по-шарен. След края на изложбата „Дневната“ ще „заживее“ с различните трансформации по повод предстоящи събития, а лимитираната колекция на IKEA PS 2017 ще се предлага за ограничен период от време.

Винаги сме били супер фенове на иницитивите на ИКЕА, защото и ние като всички въвлечени в тях, искаме да ни е по-удобно, по-стилно и по-цветно. Както отвън, така и отвътре.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *