Пет идеи за костюм и маска, с които да се появиш на Halloween Masquerade by Go Guide

31 октомври наближава, очаква те маскарад – ето как да завършиш визията си с готически, официален или секси акцент

0 коментара Сподели:
Пет идеи за костюм и маска, с които да се появиш на Halloween Masquerade by Go Guide

Обърни внимание на детайлите – това си повтаряме в ежедневието, когато искаме да облечем настроението си, а аутфитът ни да привлича погледи.

По същия начин ти намигваме, че на Halloween Masquerade by Go Guide именно малките неща ще развият, променят или напълно завършат визията ти! 31 октомври е колкото подходящ за парти, толкова и ни впечатлява като парад на модата – виждали сме всякакви герои, интерпретации на тенденции и митични създания, които се разхождат по столичните улици. Тази година ще видим всички тях и много повече в Чистилището, защото акцент през вечерта ще поставят именно маскарадните решения. 

Приготви се за незабравимо приключение в последната призрачна нощ на месеца – 

обещаваме ти свят, в който всяко кътче е изпълнено с музика, свежи хора и активности. Събираме енергия и мистерия, за да създадем вечер, в която да очакваш неочакваното и която те кара да настръхнеш… от кеф! Тъмнина и сенки ще срещат аудио-визуалните ни ефекти, тематичните зали ще предлагат танц и среща с впечатляващи DJ имена, а декорите ще ти донесат зловещо вълнение. От обитавани от духове зали до оживени дансинги, на нашето парти ще прекараш 31 октомври както никога досега. Вече те побиха тръпки? Ами тогава какво чакаш – вземи своя билет и избери маската, с която ще получиш комплименти! Ние ти даваме пет идеи как тъмно кадифе, искрящи пайети и дантела могат да направят визията ти “уау”. 

Готически, класически, гарантирано добър

Пет идеи за костюм и маска, с които да се появиш на Halloween Masquerade by Go Guide

Какво е Хелоуин без Мортиша, Уенсдей или Коралайн?

Вдъхновени от тях ти издаваме, че драматичните тоалети са не просто желани, а любими за нас и очакваме да видим всякакви страховити герои. Избери черното за дрехите, черното за косата и черното за грима! Паяци, скелети и вампири също са правилният избор за визия. Всички тях завърши с класическа дантелена маска – цвета го знаеш, скрий очите си, акцентирай на устните!

Малко фантом, малко блясък

Пет идеи за костюм и маска, с които да се появиш на Halloween Masquerade by Go Guide

Облечи каквото решиш – обърни гардероба, бъди екстремен, но не забравяй, че лицето е най-важно!

На Хелоуин маските са онова, което привлича, затова бъди различен и смел – раздели маската на две, като оставиш едната половина за опушено око, а на другата добавиш мистерия. Асиметрията завладява, съблазнява и вкарва интрига – хайде да си поиграем! Независимо дали ще си с рокля или смокинг, това е избор, който ти намигваме, че обича бижута и веднага се превръща в звездата на шоуто.

Омагьосан, фин, нежен

Пет идеи за костюм и маска, с които да се появиш на Halloween Masquerade by Go Guide

За всички чувствителни души, които ще се загубят на Halloween Masquerade by Go Guide – внимавайте!

31 октомври не е шега, но вярваме, че милите очички могат да разтопят сърцето и на Пениуайз. Всички феи, горски създания, пеперуди, котки и други подобни са добре дошли да разнообразят кадифето със сатен. Затова всичко зелено, розово и флорално ще бъде отражение на мястото, от което идват – Омагьосаната гора. Очакваме всякакви креативни решения – нежни маски, които подчертават деликатната същност, както и всякакви сладки муцуни, които издават любими животинки. 

Маска като бал, бал като Венеция

Като чуеш думата “маска”, за какво се сещаш? Нашата кратка работна анкета показа, че в ума на повечето хора изниква асоциацията с онези тежки, красиви, изключително впечатляващи бални маски. Ако и ти споделяш нашето мнение, то проблемът е решен – имаш точната идея, в гардероба ти те чака подходящият аутфит! Избери брокат, коприна, камъчета – нямаме нищо против да се появиш с роклята от бала или последната сватба на приятелка, за да дадеш на залите ни усещането за богатство, класа, изисканост.

На официалния ти избор ще отива шампанско, но още повече венецианска маска!

Намери, направи или украси такава, която ще предизвиква коментари и ще кара останалите да изгарят от желание да видят лицето зад нея.

(страшно) Секси

Пет идеи за костюм и маска, с които да се появиш на Halloween Masquerade by Go Guide

Хелоуин партито ни приема всякаква дегизировка, особено ако приятелите ти не успеят да те познаят – шегуваме се, съблечи ги тези задръжки!

Нали знаеш, че на място ще има черни котки, които обаче ще носят късмет за нощта.

Отпусни се, доближи се до тях – те са диви, но тихи и хладнокръвни, ще ги познаеш по кожата, съчетана с подходящи ушички, опашка и маска. Те оставят очната линия сама да говори, подчертават устните и просто крадат погледите.

Неонът също е супер вариант за вечерта – той умее да флиртува!

Ела с catsuit или всякакъв друг костюм по тялото, който ще подчертае онова, за което си тренирал във фитнеса. Жартиерите пък моментално привличат погледи, корсетите и бурлеска визията също – съчетай ги с дълги ръкавици и маска, която отново има пера или перли. 

Halloween Masquerade by Go Guide

Ние сме помислили за всеки гост на Halloween Masquerade by Go Guide – затова издаваме, че на място ще има и възможност да наемеш маска. Тайнственият свят на нашето Хелоуин парти ще те изненада с кът за специални маскарадни предложения – отбий се и избери най-подходящия начин да подчертаеш, развиеш или допълниш аутфита ти.

Единственото, което трябва да направиш, е да пуснеш стори с маската!

За финал ти казваме, че животът е твърде кратък за скучно облекло… и обикновена маска! Чакаме те на нашия Маскарад на 31.10.2024 г. от 22:00 ч. в The Purgatory / Чистилището на ул. Индустриална 7. 

Вземи твоя билет!

На Halloween Masquerade by Go Guide ще бъде Kofein – отбий се при тях и виж изненадите, които са ти подготвили. Вечерта ще ти предложи вълнуваща среща – открий специалните аромати на KILIAN!Събитието се осъществява с любезната подкрепа на JTI България.

Halloween Masquerade by Go Guide – прекарай 31 октомври както никога досега

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *