Jack Daniel’s България представя Крис Флетчър

Майсторът на легендарната дестилерия пристига за първи път в страната, носейки духа и традицията на Jack Daniel's

0 коментара Сподели:

Октомври е месецът на уискито!

Може това да не е така официално, но за нас, когато кехлибарената течност се слее с хладното време и есенните листа навън, се случва истинска магия. През този месец има събития, които силно вълнуват всички фенове на качествените напитки. Когато говорим за напитки, както знаеш, ние от Go Guide сме особени ценители и фенове, особено на уискито. То е смесица от аромати и специални нотки, а зад създаването му се крият истории, които буквално могат да ти бъдат изключително любопитни. Ето защо, когато научаваме повече за него от истински майстори в бранша, за нас е огромна чест и удоволствие. Затова с радост ти съобщаваме, че тази есен градският живот в България ще стане още по-вълнуващ

с посещението на Крис Флетчър – мастър дистилър и вицепрезидент на Jack Daniel’s, който за първи път ще стъпи на наша земя.

Това специално събитие е рядка възможност за всички любители на уискито да се потопят в магията на една от най-емблематичните марки в света. За много от нас Jack Daniel’s е символ на традиция, качество и смелост. Но зад всяка бутилка стои човекът, който държи ключа към това наследство – мастър дистилърът.

Крис Флетчър е едва осмият, който носи тази титла за 150-годишната история на марката,

наследявайки знания и умения от своя легендарен дядо Франк „Фрог“ Бобо, самият той бивш мастър дистилър. Посещението на Флетчър не е просто знак за ангажимента на Jack Daniel’s към България, а признание за дълбоката връзка, която марката е изградила с почитателите си тук. За тези, които ценят качествените напитки, това е изключителна възможност – да се срещнат с човека, който ръководи процеса по създаването на уискито, и да разберат повече за изкуството на дестилацията.

Крис Флетчър ще представи не само историята на марката, но и как тя успява да остане иновативна и актуална дори в наши дни, като същевременно съхранява традициите. Той ще сподели тайните на съвършеното уиски и как всяка капка преминава през внимателен контрол, за да достигне до феновете на Jack Daniel’s по целия свят. За българските фенове на уискито това събитие е златен шанс – да научат от първа ръка как се създава и усъвършенства една от най-престижните напитки в света.

Не пропускайте да се докоснете до магията на Jack Daniel’s и да чуете историите на човека, който я създава.

Подготовка за неповторима среща с история, традиция и вкус ще се случи на 19 октомври, събота, от 14:00 часа. За билети и допълнителни детайли – събитието те очаква тук.

10 града по света, до които да отскочиш за питие

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *