ЕХЕ – съвкупност от артисти, идеи, мащабни събития и разнообразни концепции

EPISODE X на любимия ни парти бранд се задава и ще бъде епично! Виж всичко, което трябва да знаеш

0 коментара Сподели:

EXE е дом на хора, идеи, малки, големи и огромни събития, нови концепции, трендове. EXE е общност – от София до морето. Последните десет години бележат безвремието на бранда и

няма себеуважаващ се парти енимъл, който не е чувал за EXE.

А това, което предстои през декември, ще разтърси града и всеки почитател на електронната музика! Затягай коланите, защото ще има турбуленция!

Още с малките партита на различни локации беше ясно, че това е само началото на една пъстра история с кулминация EXE CLUB и EXE BEACH.

Клубът в София е създаден с идеята, че различни гледни точки и идеи могат да съществуват заедно. Оригиналното парти от 2000-та – WИNAMP, но сърцето и душата на EXE са събитията с електронна музика – SAT, както и ORIGIN. – новият облик на нощна София, BERLIN CALLING – феноменът, който доказа, че не е нужно да се снимаш, за да ти е готино, и SEGA’ – най-новата електронна концепция, са малка част, която резюмира прекрасно отвореното съзнание на екипа.

2022 година беше ключова за EXE – именно тогава се проведе EPISODE 8, който бе разпродаден мигновено. Този факт ясно сигнализира, че

публиката у нас копнее за големи събития извън клуба.

Последното издание от поредицата събития EXE EPISODE – IN: EXISTENCE, се провежда цели пет години преди EPISODE 8. Епизодите поставят началото на ЕХЕ общността още преди да отвори врати сърцето на нощна София – EXE CLUB. 

Публиката на EPISODE 8 посрещна едно от най-разпознаваемите имена в електронната музика за последните 2 десетилетия –

Boris Brejcha, както и Ann Clue, Pavel Petrov, Peppou и Vanina. 

От EXE не чакат дълго и веднага организират следващия епизод и през декември същата година следва EPISODE 9 – отново напълно разпродаден. Хедлайнъри на събитието са  световноизвестното украинско дуо ARTBAT и едно от най-горещите имена на световната електронна сцена REBŪKE. Част от събитието са и резидентите на EXE – Pavel Petrov и Peppou.

След дълбокия отпечатък, който оставят предходните две събития от тази поредица, е време за монументално събитие за EXE – юбилейното, десето издание EPISODE X.

Епизодите обикновено се случват в една нощ, но предвид огромния интерес и личния повод на бранда, тазгодишното събитие ще бъде цели два дни, а музикално ще бъдем извън тази планета с две от най-популярните електронни концепции на EXE – черен и червен флаг. Ще подгреем празниците в добре познатата EXE линия – на 20 и на 21 декември в Arena 8888 Sofia. Бързото темпо и тежките бийтове на черния флаг ще бъдат представени от едни от най-търсените артисти в момента, които за първи път имат участие на голяма сцена в България –

I Hate Models, Nico Moreno и Trym. Участие в този ден ще вземат още Vorick и Teuton.

Изпепеляващата енергия на I Hate Models категорично прави стила му разпознаваем, а присъствието му желано. Музиката му може да бъде описана като industrial и trance, самият той издава продукция за високоуважавани лейбъли, като Arts, VOITAX, Khemia, Rave Or Die и Perc Trax. 

Nico Moreno определено е едно от големите имена на съвременната рейв сцена. Музиката му е с наситени, бързи, тежки кикове. Заглавия като Purple Widow, Insolent Rave, Techno Crari, Your Bad Company и This is for my haters се радват на умопомрачителен успех. Това са парчета, които бетонират позицията му като един от най-важните музикални продуценти в момента. 

TRYM чупи всички бариери със своята музика –

Fast Techno & New Trance, както в своите сетове, така и в продукцията си. Като основател на лейбъла COLOR той представя музика, която е едновременно енергична и много мелодична. Демонстрира разпознаваемия си стил по време на своя Boiler Room сет, който има над 2 милиона гледания в YouTube.

Вторият ден на юбилейния EPISODE X ще бъде посветен на червения флаг на ЕХЕ, с музика, която феновете на бранда много добре познават – класическо EXE EPISODE звучене.

Феноменалният лайнъп се състои от някои от най-уважаваните артисти на сцената за електронна музика в момента: ARGY, KOROLOVA, ELI BROWN и, разбира се, резидентите на ЕХЕ – PAVEL PETROV и PEPPOU.

ARGY пуска в Panorama Bar от 20-годишен и е бил резидент на велики клубове в Ибиса като  Amnesia, DC10, HiIbiza, Destino и Pacha. Едно от най-горещите партита в Moni Mykonos е именно неговото – ARGYе главно действащо лице зад пулта там всяка година. Музиката, която прави, мигновено се превръща в хит, доказателство за това е парчето му Ketuvim, а изданието за Afterlife – Tataki, се превръща в саундтрака на цял Тулум през 2022 г. и в рамките на няколко часа застава на първо място в Beatport.

KOROLOVA е сред най-бързо развиващите се артисти на мелодик хаус и техно сцената.

Само за една година тя успява да натрупа над 100 участия в 20 различни държави, приковавайки публиката както на живо, така и онлайн, където има над 100 милиона гледания в YouTube и над 50 милиона слушания в музикалните платформи. Издава музика за най-уважаваните лейбъли в индустрията Ultra Records, Armada, AFTR:HRS, Get Physical Music, както и за своя Captive Soul. Значими събития за кариерата ѝ са участия на Tomorrowland и EDC Las Vegas, както и колаборации с Tomorrowland Music, Insomniac и Anjunabeats. Легендарни имена сред почитателите на KOROLOVA са David Guetta, Armin Van Buuren, Above & Beyond и много други.

Eli Brown идва от Бристол, а продукцията му носи уникалния заряд на музикалната култура там.

Разпознаваемото му звучене се харесва от Carl Cox, Adam Beyer, Charlotte De Witte, Patrick Topping, Alan Fitzpatrick, Solomun, Reinier Zonneveld и други. Създава своя музикален лейбъл Arcane, както и парти концепцията Unlocked World Tour, която представя на част от най-големите фестивали и клубове по света като EDC Vegas, EDC Orlando, Printworks, Wonderland & Creamfields и още. Дебютното му издание за лейбъла на Reinier Zonneveld – Filth On Acid, бързо застава на челна позиция в техно класацията на Beatport.

EPISODE X – два дни с най-доброто от най-големия парти бранд у нас, 20 и 21 декември в Arena 8888 Sofia, с най-големите имена от електронната сцена.

Виждаме се там!

НЛО над София и морето, или новият екстремен хайп от EXE?

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *