Ново място в София: Joy Yoga

Представяме ти новия оазис за холистично здраве и лично преобразяване в София

0 коментара Сподели:

Точно по това време от годината имаме нужда да се погрижим за себе си отвътре навън и да въведем поне по една добра практика за нашето физическо и емоционално здраве.

Ако до сега не сме го правили, то октомври е чудесно време да започнем, а както знаеш в тези неща е много важно да открием нашето си място и нашите си хора, за да може да ходим с удоволствие на всеки клас и с наслада да се отдадем на абсолютен дзен за духа и тялото.

Ето защо с радост ти съобщаваме, че София вече си има чисто ново йога бижу.

Новото йога студио Joy Yoga с адрес кв. Кръстова вада, ул. „Емилиян Станев“ 6 е точното пространство, което търсим, за да се насладим на всички практики и курсове, които предлагат. Joy Yoga поставя нов стандарт за холистично здраве и благополучие, като предлага иновативен подход, който съчетава древните практики на йога с уникални терапии и аюрведично хранене. Това е място, където всеки може да открие пътя към лично развитие и трансформация, воден от висококвалифициран екип от професионалисти.

Какво прави Joy Yoga различно?

Joy Yoga се отличава с това, че не е просто йога студио, а цялостен център за лично и духовно израстване. Разполага с няколко специално оборудвани зали, които са създадени да предлагат разнообразни йога стилове и практики –

от структурирана Айенгар и класическа Хатха през по-интензивната Виняса, до релаксиращата Ин йога.

Тези зали са проектирани не само за редовни тренировки, но и за провеждане на специализирани обучения и уъркшопи, оборудвани с модерна мултимедия за интерактивни демонстрации на асаните и техниките.

Кой стои зад Joy Yoga?

Румяна Георгиева е сертифицирана в IFS (Internal Family Systems) – терапевтичен метод,  Това дава облик на Joy Yoga като предлагащо не само многобройни видове йога, но също  и терапевтични групи. Подсказваме ти, че тук има и голямо предимство. Мястото предлага

 кухня, в която се прилагат аюрведични принципи.

Освен това всеки ден има различно меню, с преобладаващ цвят на планетата, управляваща деня (напр. Сатурн- Събота- лилав цвят- кюфтенца от патладжан), което е изключително внимание към детайла.

Общност и подкрепа

Joy Yoga е не само място за тренировка, но и за изграждане на общност от хора със сходни ценности, а след практика гостите тук не бързат да си тръгнат. Студиото предоставя на своите посетители пространство, където те могат да се вдъхновят и да получат подкрепа по пътя към пълноценен живот.

Съчетавайки йога практики, терапевтични методи и аюрведична храна,

Joy Yoga създава условия за дълбока връзка между тялото, ума и духа. Тук всеки може да открие своя вътрешен мир и да постигне хармония, заобиколен от подкрепяща общност. За финал ти казваме – не ги пропускай, за да може заедно да откриете новия ти път към здравето и хармонията. За точните часове, практики и още необходима онформация те очакват тук.

Йога for dummies или как да се подготвим за първата си практика

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *