Любимите ни брандове ни очакват в Bulgaria Mall – виж всички подробности!

Pop-up кампанията на Bulgaria Mall стартира от началото на октомври и ще продължи чак до Коледа!

0 коментара Сподели:
Любимите ни брандове ни очакват в Bulgaria Mall - виж всички подробности!

Шопинг! Любимата ни дума в сезона на находките и новите фешън съкровища. Модата съвсем ни е завладявала през октомври и това продължава чак до пролетта, защото именно сега е моментът да избираме, пазаруваме, съчетаваме и измисляме най-красивите си визии за сезона. Ето защо с нескрито вълнение ти съобщаваме, че

и тази година Bulgaria Mall представя своята традиционна Pop-Up кампания.

Събитието се превърна в любимо на посетителите на търговския център, а и на местните предприемачи. За поредна година любителите на шопинга имат възможност да срещнат на живо своите любими марки, а малките български фирми могат да покажат своите творчески изделия. Кампанията се стреми да предложи качествени продукти на малки предприемачи, които следят за високи стандарти и добри практики в бизнеса си, което е добре дошло и за нас, защото с удоволствие ще грабнем красиво модно творение на български дизайнери.

Най-хубавата новина пък е, че Pop-up кампанията на Bulgaria Mall стартира от началото на октомври и ще продължи чак до Коледа!

Любимите ни брандове ни очакват в Bulgaria Mall - виж всички подробности!

Denina Martin Collection

Кампанията започва с подставянето на Denina Martin Collection, които ще отпразнуват петия рожден ден на своята марка с юбилейна колекция! От 3 до 8 октомври, посетителите ще имат възможността да се запознаят с новата колекция AW24 на Denina Martin Collection. Самата Денина ще бъде там, за да сподели своя опит и вдъхновение. Тя казва:

„Горди сме, че за тези 5 години успяхме да създадем виждане и усещане за стил, които лесно се разпознават и асоциират с Denina Mártin Collection.“

В колекцията си, Денина предлага модели, които варират от елегантни офис облекла до небрежни градски аутфити – идеални за всяка ситуация!

Vintage Summer

Да, вече е есен, но приятелствата и безгрижните вечери си остават целогодишни приятни моменти за споделяне. Точно такава енергия ще внесат в Bulgaria Mall – Vintage Summer. От 11 до 19 октомври те ще представят своята най-нова колекция от вълнени палта.

Независим дизайн, малко производство и естествени материи стоят гордо зад марката вече единайсет години.

Този независим бранд вдъхновява момичетата да бъдат себе си и да се наслаждават на свободата. Със стилове, които комбинират естествени материи и уникален дизайн, Vintage Summer обещава да донесе непреходен шик в Bulgaria Mall.

Ursisha & Skin Moments

От 22 до 30 октомври 2024 г. на ниво +1, ще бъдат представени ръчно изработени бижута на Ursisha. Тази българска марка предлага не само красиви пръстени, колиета и гривни от сребро с кристали и естествени камъни, но и вълшебни ухания за дома. Очаквайте арома бонбони, свещи и wellness кутии, които ще ви потопят в една мистериозна вселена на емоции. Както казват самите те: „Най-добре е да посетите лично магазина, защото там гарантирано ще се почувствате като на гости у приятели“.

Не пропускай и Skin Moments, които ще ви предложат разкошни козметични продукти за лице,

създадени от най-добрите български експерти. Техните формули с първокласни съставки ще преобразят кожата ви и ще ви накарат да се чувствате прекрасно всеки път, когато се погледнете в огледалото. Освен това, Skin Moments организира уютни козметични работилници, където можете да създадете красота и приятни спомени в компанията на приятели. За финал ти подсказваме – не пропускай Pop-up кампанията на Bulgaria Mall, защото на място те очакват разнообразие от брандове, подпомагаш малкия и среден бизнес, тъй като това е възможност за малките фирми да достигнат до нови клиенти, а най-хубавото е, че на събитията ще има интерактивни активности и срещи с дизайнери. Ние те чакаме там – за доза модно вдъхновение и супер прекарване.

Есенна визия – виж селекцията ни, с която да покориш града с почерк и стил

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *