Диванът от „Приятели“ се продаде за 30 000 долара!

Диванът е реплика, но феновете на сериала са истински - виж какво още се грабна на търга за милиони

0 коментара Сподели:

„Приятели“ – легенда, която никога няма да умре!

Става дума за култовия оранжев диван в кафенето Central Perk, върху който в продължение на 236 епизода сме виждали незабравимите Рейчъл, Рос, Фийби, Чандлър, Моника и Джоуи да седят, да се карат, да споделят, да се целуват, да се прегръщат, да плачат и най-вече истински да се забавляват. Много и различни предмети от „Приятели“ са добили митичен статус и затова беше организиран търг по повод 30-годишнината от началото на сериала. Организаторите от Julien’s Auctions изложиха за продажба различни дрехи и костюми от реквизита.

Продажбата се прави седмици преди годишнината от трагичната смърт на актьора Матю Пери, който почина на 54-годишна възраст.

Чандлър Бинг сподели в своята автобиография, че десетте години в сериала са най-хубавото нещо в живота му, а събитието доказа, че за много хора той все още е.

Именно зеленият кашмирен пуловер на Матю Пери, който той носи в епизода „Онзи с ваканционния броненосец“, е друга сериозна придобивка, за която си е платил някой заклет фен – $6500 – повече от шест пъти над оценката си.

Чандлър носи пуловера в сцена в кафенето, където годеницата му Моника (Кортни Кокс) заявява, че няма да промени фамилията си на Бинг. 

Бяла риза, носена от Брус Уилис във филма „Онзи с пръстена“, където новата му приятелка Рейчъл се опитва да го накара да се отвори и да споделя повече, беше продадена за 3250 долара.

Изработената в студиото реплика на купата на Гелър от епизода, озаглавен „Този с футболната топка“, също беше продадена за 9100 долара – 30 пъти повече от предвиденото.

Сред другите предмети, които бяха продадени на търга, е розов костюм, носен от Уинона Райдър, една от множеството звезди, участвали в сериала, който се продаде за 2600 долара.

Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Матю Пери, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър завинаги промениха начина, по който феновете ще виждат различни житейски ситуации. Емблематичните им реплики и жестове са част от живота на цяло поколение. И тази истинска магия е безценна.

Една епоха си отиде, приятели!

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *