Чуй как е телефонът ти и го питай за новата услуга на Yettel

Разказваме ти за новия приятел на мобилното ти устройство – функционалност, която открива и решава проблеми

0 коментара Сподели:
Чуй как е телефонът ти и го питай за новата услуга на Yettel

Направи ли технически преглед на колата си? Не пропускай да се погрижиш и за своя телефон!

Жаркото слънце и морският бриз са вече зад гърба ни, а първите дни на есента ни носят куп задачи и предизвикателства. Много често наши помощници при тяхното изпълнение са личния автомобил и мобилното ни устройство, затова държим те да са в изправност, така че да разчитаме на тях във всеки момент. Убедихме се, че за да е спокойно ежедневието ни, е важно както да поддържаме колата, така и да обръщаме внимание на състоянието на телефона си.  

Днес използваме момента, за да ти представим лесен и удобен начин, по който можеш да го направиш и ти.

Наш редактор тества новата услуга на Yettel – „Смартфон диагностика“, която идентифицира както хардуерни, така и софтуерни проблеми. И защото вярваме, че да провериш предварително означава да решиш трудност своевременно, ти намигваме, че използването на това предимство всъщност спестява пари и време. Какви са нашите впечатления от услугата и къде може да я пробваш – разказваме в следващите редове.

Чуй как е телефонът ти и го питай за новата услуга на Yettel

„Смартфон диагностика“ е нов начин, с който да удължим живота на телефона си!

Харесва ни, че това е иновативен подход, с който можем да извършим изцяло дигитално техническа проверка – намираме тази функционалност бързо, директно в приложението на Yettel. Там интуитивен интерфейс и ясни насоки ни показват стъпка по стъпка как да проведем диагностиката. Тестовете могат да са автоматични или интерактивни – например прегледът на тъчскрийна и микрофона изисква действия и от наша страна.

Впечатление ни направи допълнителната възможност да проверим състоянието и на таблета си!

Чуй как е телефонът ти и го питай за новата услуга на Yettel

Всъщност услугата позволява да се извърши детайлна диагностика чрез тестване на различни функционалности на телефона.

Имаме избор от шест категории – аудио, камера, дисплей, софтуер, сензори и бутони – на всяка от които се извършва подробен анализ, който в края на тестването идва с оценка на състоянието и производителността, а също и с препоръки за разрешаването на установени проблеми.

Ние обърнахме специално внимание както на хардуера, така и на софтуера – препоръчваме ти да направиш същото!

Диагностиката ти дава възможност да прецениш състоянието на слушалката и високоговорителите, работоспособността на предна и задна камера, дисплея и бутоните. Освен това проверява за наличие на нови актуализации и колко е свободната RAM памет, което я прави още по-полезна за мобилното ти устройство.

Чуй как е телефонът ти и го питай за новата услуга на Yettel

Ще те зарадваме с факта, че „Смартфон диагностика“ можеш да изпробваш напълно безплатно, и то неограничен брой пъти в приложението на Yettel до края на октомври. Услугата е достъпна за телефони и таблети с операционни системи Android и iOS и може да бъде изпробвана дори от хора, който не са абонати на телекома!

Доволни сме, че технологиите ни позволяват все повече спокойствие.

С новата услуга на Yettel сме уверени в състоянието на телефона си, откривайки проблеми навреме и решавайки ги, преди да са се превърнали в сериозни дефекти. Спестяваме си ремонт и си гарантираме липса на неприятни изненади. „Смартфон диагностика“ ни доказа, че тестването на мобилното устройство е лесна задача и спестяваща време и пари възможност.

Изпробвай я и ти!

Editors’ Choice през септември: бижута от бетон, велурена музика и още

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *