Глория Петкова ни представя Club Moda – ексклузивно модно изживяване в сърцето на София

Тя е сред нашите любимки, а сега ни дава възможност да видим накуп специална селекция от произведенията на български дизайнери в нов проект - виж още

0 коментара Сподели:

Глория Петкова определено е Go Guide човек.

Тя е нашето момиче, което през годините видяхме в хиляди превъплъщения – модел, актриса, диджей, майка, участник в различни телевизионни формати и какво ли още не. Красивото и нестандартното обаче винаги са били в кръвта ѝ, а когато Глория ни каже, че нещо е модерно или вайръл в момента, ние определено ѝ вярваме, защото тя носи усета за естетика в кръвта си.

Ето защо, когато разбрахме за чисто новия ѝ проект Club Moda, нямаше как да не се зарадваме от сърце.

Мисията на Глория – основател на сайта и проекта – е да постави българската мода на световната карта и да ни покаже колко уникални творци имаме у нас със специална серия от ивенти тип базар, на която ще ни показва ексклузивна селекция от творенията на подбрани от нея български дизайнери.

Първото събитие е в любимия ни Carrusel Club на 27 и 28 септември, където организаторите ни обещават, че ще преосмислим начина, по който възприемаме пазаруването. Club Moda ще събере на едно място над 25 от най-добрите български дизайнери на дрехи, бижута и аксесоари.

През двата дни събитието ще отвори врати в 12:00 и ще продължи до 22:00 часа,

предлагайки на посетителите уникална възможност да се потопят в свят на изящество, творчество и креативна енергия. В последния ден, на 28 септември, от 21:00 часа гостите ще могат да се насладят и на специален моден пърформанс, който ще представи ексклузивни модели на дизайнерите – част от Club Moda.

CLUB MODA the event

Събитието няма да бъде просто изложение, то ще бъде цялостно изживяване, съчетало в себе си музика, коктейли и ар деко интериор, които ще ни помогнат да усетим пазаруването като терапевтичен процес, изпълнен с красота и вдъхновение.

Специално подбрани тематични коктейли и кулинарни изкушения ще допълнят всичко, което радва сетивата ни,

като събитието ще бъде посетено от редица инфлуенсъри и известни личности, които ще споделят впечатлението си и ще допринесат за поставяне на началото на едно съвсем ново шопинг изживяване в България. Ние също ще бъдем там и те съветваме да не пропускаш възможността да станеш част от Club Moda the event, където модата и изкуството се срещат в едно незабравимо събитие. Ивентът те очаква тук, а за още от Club Moda – виж тук.

За още от същото – виж The Local: Глория Петкова

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *