Сряда е малкият Петък

Малко по-различен бар отваря в София… за малко

0 коментара Сподели:

Има един неписан постулат, който гласи, че сряда е малкият петък, и ние тук си го следваме безотказно. Често намираме съмишленици в градските преживявания в средата на седмицата и по всичко личи, че и следващата сряда няма да ни е скучно. Едни от любимите ни другари вдигат шумно празненство в чест на хубавото време (стискаме палци да е!), ей така, по никое време, в двора на Националната художествена академия и се очертава да ни го направят доста интересно.

Имайки предвид замесените агенти – концепцията, мястото, визията, откъдето и да ги подхванеш, все има с какво да бъдем изненадани, като слуховете говорят за това, че

барът ще е малко по-нестандартен, дело на Destructive Creation, зад него съвсем стандартно ще си ни налива Ванката от "Петък" (пак няма да можем да си тръгнем – бел. ред.),

а за супер якото музикално оформление пристигат зверски добрите Bears and Hunters, които звучат толкова западно, алтернативно и стилно, че чак не ни се вярва, че са си наши хора. Даже са ни и близки, защото покрай новината ги викнахме на очна ставка, на която си признаха:

"Това ни е първото участие на открито за годината и го чакаме с нетърпение, особено поради факта, че можем да бъдем много шумни на толкова чил място. Събитието също се очертава да е супер, имайки предвид кои са колабораторите."

В музикалната плейлиста на вечерта влизат и добрите момчета с бързи реакции от Лого5, които докато разплитат апетитни рими, ще ни подтикнат към нещо вкусно от щанда на Братята Хлебари. Сред замесените още са Urban Nomad, Contemporary Bohemians, Manghee Atelier и

Starobrno, които правят нещата да изглеждат по-различно чешки и преливат малко креативност в една вечер, в която ще рисуваме заедно по платното на въображението.

Много казахме, нищо не ни се разбра, но за да обобщим – идеята е, че трябва да се видим на това събитие, на което Starobrno се е постарало да събере един отбор юнаци (или иначе казано в неговия свят – колаборатори), които правят нещата по малко по-различен начин, както само едно малко по-различно чешко може да повелява. То самото обещава, че вече ще излиза повече по баровете, пременено в стъкло или кен, и ние смеем да му вярваме, защото всички казват, че има адски добър вкус.

Довери ни се и си отбележи с ментален sticky note идната сряда (26 април), точно в 19.00 часа, в двора на Национална художествена академия. Очертава се да е доста интересно!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *