Папи Ханс във впечатляваща изложба, заснета с HUAWEI Pura 70 Ultra

HUAWEI отново успяха да ни изненадат със събитие, което съчетава изкуство, високи технологии и иновации. Виж защо камерата на новото им устройство наричаме революция в света на фотографията!

0 коментара Сподели:

За да оцените високото качество на заснемане, задъжително посетете изложбата на живо

Изкуство, пречупено през погледа на впечатляващи иновации и високи технологии, събрани в едно устройство, побиращо се в дланта ти. Талантът на един от най-популярните ни фотографи, вплетен в изображения, за които позира друг талантлив наш артист и всичко това онагледено в изложба, която приковава вниманието и спира дъха.

Можем да разкажем всичко това за новото начинание, с което ни изненадаха HUAWEI.

Те определено ни поднесоха едно артистично лято, защото предлагат на вниманието ни изложба, чиито изображения са заснети изцяло с тяхното ново бижу в колекцията – HUAWEI Pura 70 Ultra. Изложбата продължава да се радва на голям интерес от страна на всички фенове на страхотните изображения и новите технологии в The Family Coffee Roasters на ул. „Георги С. Раковски“ 163А и към настояща дата все още е налична на локацията.

Впечатляващата колаборация на HUAWEI с известния ни фотограф Темелко Темелков и любимия ни Папи Ханс е пиршество за очите, защото ни дава изцяло нов поглед към високото изкуство, което реално вече можем да постигнем и само с едно високотехнологично устройство в ръка.

Самият факт, че с телефон могат да се направят толкова качествени, детайлни и красиви снимки, е достатъчен да ти подскаже за качествата на неговата камера.

Подсказваме ти че фотографът, който седи зад изложбата също е истинска легенда. Темелко Темелков е един от най-популярните ни фотографи, чиято кариера някои сравняват с образа на Индиана Джоунс, защото Темелко е същински ловец на истории. Невероятни кадри и талант, нови лица, софийски локации, популярни личности и световни брандове – няма нещо, което да не е заставало пред обектива му в света на рекламната фотография и да не се е превръщало в шедьовър. Сега той улавя образа на Папи Ханс в страхотни черно-бели портретни снимки, които са си чисто произведение на изкуството.

Невероятните изображения са благодарение на иновациите в камерата на Pura 70 Ultra, които затвърждават отличителния белег на серията смартфони.

Телефонът ни представя Ultra Lighting Pop-Out Camera – прибираща се структура на камерата, която успява да побере сензор с размер от един инч и голяма бленда F1.6 в 8.4-милиметровия тънък корпус на устройство. Чрез усъвършенстваната Rotatory Transmission система блендата автоматично се разширява по време на снимане като по този начин създава повече пространство във вътрешната структура на обектива. С тази функция смартфонът успява да побере усъвършенстваната изскачаща камера с най-голям прием на светлина. Също така се постига по-добра нощна картина и динамичен обхват. 

Освен това телефонът беше отличен и за своята функция Ultra Speed ​​Snapshot, която позволява високоскоростно заснемане до 300 км/ч. Към това добавяме и новото поколение Ultra Lighting Macro Telephoto Camera. С най-голямата в индустрията перископна телефото камера с бленда F2.1 тя гарантира, че снимките, заснети при ярки или по-тъмни условия, изглеждат винаги ясни. Камерата поддържа и long travel slide zoom – иновативен хардуер, който създава ясни изображения, независимо дали са снимани отблизо или отдалеч. 

Накратко експертите наричат камерата на устройството и нейните иновации – революционна стъпка във фотографията!

Телефонът има още дузина подобрения, за които може да научиш тук или да се убедиш в тях на живо на изложбата на HUAWEI в колаборация с Папи Ханс и Темелко Темелков.

Изложбата, сътворена от Темелко Темелков, предизвиква голям интерес, поради който към днешна дата можеш да я видиш тези докосващи снимки,

съчетани с високите технологии на HUAWEI в The Family Coffee Roasters. От бранда ни подготвиха и втора изложба, заснета с устройството от фотографа Коко Кръстев, която можеш да видиш в Piu Dolche. Повече инфо за нея има тук!

За още от същото – виж Изкуство, фотография и технологии – виж изложбата на Huawei, която ни показа съвършенството

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *