Секс под вода и други от най-скандалните истории, които сме чули по българските плажове

Go Story: Представяме ти летни митове и легенди, които хванахме на плажа и на които знаем, че ще се посмееш

0 коментара Сподели:
Най-скандалните истории, които сме чули по плажове, барове и паланки

Юли е още тук! Жарък, тежък като летен прахоляк по крайна селска улица и пребогат от истории като плаж, осеян с фасове и миди. Ето защо по време на това изключително разнообразно време от годината ние решихме да споделим някои от най-разпространените митове и легенди, които може да чуеш от севера до юга, от Крапец и Дуранкулак до Резово, от Кораба в Синеморец до Dirty Gradina.

Те са леки като летен вятър, сладки като облак в изстудена чаша и вкусни за говорене и разказване

като най-черешовите устни, които си целувал този месец. Истината обаче е, че те са толкова верни, колкото и ако ти кажем, че сме си пили коктейла с Мадона снощи в Обзор. Те са като онези истории на рибарите, хванали „ейййййййййй такъв шаран“, или като достоверността на изречението „Ти си ми втори“, което ти прошепна, гледайки те в очите, плажната русалка от снощи. Демек – тези митове и легенди са доста преувеличени, но пък изключително забавни! Изтупваме пясъка от дупето и ти ги подаряваме с чадърче и сламка. Слушай ги без свян!

Имам човек!

На морето всеки, ама всеки има човек! Ако някой ти каже: „Хайде бе, брат, отиваме при мой човек, няма да плащаш спане, храна, всички мацки са наши, а в дискотеките и те са мои хора!“,

значи вероятността да се озовеш, спейки на палатка на плажа или директно на изоставен шезлонг на самия плаж, е доста голяма.

Обикновено хората, които познават всички, не познават никого, но това не им пречи да мислят, че ако веднъж са казали здрасти на най-известния диджей, певец или турбо мацка – те вече са си първи приятели с тях. Също така, ако са от Шумен например, а техен съгражданин държи всички дискотеки в Приморско, те автоматично се чувстват минимум съсобственици на същите дискотеки или поне във факта, че ще пият там без пари, не се съмняват. Нищо че не познават изобщо човека, нито знаят неговото име – те са в схемата „абе Ицо ли бе… израснали сме заедно. Мой човек е, там сме ВИП, даже вход няма да плащаме“. В повечето случаи обаче истината е – да, ама не. Говорейки на малко име на всеки известен човек наоколо, също е показател, по който може да познаеш хората, които винаги, ама абсолютно навсякъде „имат човек“…, който обикновено не ги познава.

Спечелих много пари, бях с много жени

Най-скандалните истории, които сме чули по плажове, барове и паланки

Морските митове и легенди най-често се разпространяват от хора, отишли да работят на морето с цел да спечелят милиони, да си хванат най-красивото гадже и после да се върнат в София и да разказват победоносно на всички как „те тая война са я спечелили“. И не само са я спечелили, а направо са превъртели играта. Тези хора обикновено работят от сутрин до вечер, рядко стигат и до плажа дори, а в редките си почивни дни така им е писнало от всичко, че спечелените с тежък труд пари отиват за шотове в „Корнера“ в Слънчев бряг или в друго крайбрежно барче. Когато обаче тъжната есен дойде и десетки малки листа завалят от дърветата, те те засипват с истории от това море, което „не е било за разказване“.

Мацки до откат, луди партита, страшни схеми и пари като вестници – всичко това присъства в преживяванията им.

Разбира се, накрая теглят една майна на работодателите си с великото: „Тея ли бе… няма да им бачкам другото лято за 300 лева. На луди ги направих брат, колко ги овътрих. Аз съм си шеф, други шефове няма“. И другата година пак са на будката за топла царевичка, защото „тряяя се бачка!“.

Секс под вода и други подробности

Най-скандалните истории, които сме чули по плажове, барове и паланки

Съвсем не се шегуваме, като казваме, че скоро бяхме в слънчева Гърция, а до нас на плажа се настаниха други българи и започнаха да си говорят. Всъщност бяха трима добре напомпани батки с три силиконови принцеси, които видимо доста се наслаждаваха на почивката. Без да подозират, че има други българи до тях, единият от компанията изчака дамата му да влезе във водата, вдигна телефона си и супер ентусиазирано започна да разказва на приятеля си отсреща: „Тази как ду*а под вода, човек!!!!“. Момчето беше толкова впечатлено от подводните умения за фелацио на приятелката си, че не можеше да се нарадва на преживяванията си с нея, които ентусиазирано разказваше до несвяст.

Честно да си признаем – впечатлихме се и ние!

Това военноморски сили на България, корпус подводничари, гмурци и водно реагиране, това всеки самоуважаващ се морски тюлен би трябвало да се посъветва с дамата как да действа в мисия – хем да му стига въздухът, хем да си прави всякакви движения и упражнения. Като изключим конкретния случай, трябва да знаеш, че на морето ще чуеш как всеки е спал с всеки по всякакви начини, но истината ще е доста различна. Намали бройката наполовина, умножи по нула и виж как ще ти се върже аритметиката.

На какво се направихме, момче

Най-скандалните истории, които сме чули по плажове, барове и паланки

Парти пасажерите!

Това са хората, които са на морето всеки уикенд. Ама абсолютно всеки уикенд. Те пътуват в петък и се връщат в неделя вечер или в понеделник сутрин в несвяст, защото отиват до голямото синьо с една единствена цел – да се направят на пълни животни. Абсолютно скандални, те могат да ти разказват до другото лято за великите си разбивки, за хора, ходещи голи по централната в Бургас, за кражба на коли, кърпи, жени и чаши от всички по-известни заведения и барове по морето, за изпълненията им във всички районни по цялото Черноморие и най-вече за легендарния им статут навсякъде по морския бряг. Тях всички ги знаят и винаги преживяванията им изглеждат като от минимум холивудска продукция. Те се мислят за Бандата на Оушън, но истината е, че са просто Пешо, Гошо и Жорката от Люлин и макар и във филма, си остават нормални софийски келеши. Естествено на външен вид го докарват на Марсо и Бобката от Murda Boyz, но само на външен. Вероятността да са се напили в петък, да са заспали по колите, паркирани до някое луксозно барче, в неделя да са направили едно плажче и да са си тръгнали също е доста налична, така че на техните митове и легенди не хващай много вяра.

За финал ще цитираме Мерилин Монро:

„Умните момичета слушат, но не вярват, целуват, но не обичат и винаги си тръгват, преди някой да им каже, че е време да го направят“. Приложи същата схема и на морето – слушай, но не вярвай, забавлявай се, но не се влюбвай и винаги си тръгвай навреме. Защото море, море, но понякога и цацата е с пари.
Весело!

Най-добрите секс фестивали в света

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *